ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Περήφανοι γονείς! Νέα φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους με τον γιο τους στον Έβρο

Περήφανοι γονείς! Νέα φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους με τον γιο τους στον Έβρο

Τον γιο τους, Κωνσταντίνο, επισκέφθηκαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα, που βρίσκονται στον Έβρο για επίσκεψη.

Η τελευταία φωτογραφία ελήφθη στη μονάδα που υπηρετεί ως φαντάρος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην Αλεξανδρούπολη.

Άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διευκρίνισε ότι ο γιος του «θα υπηρετήσει όλη του τη θητεία στον Έβρο».

Παράλληλα, στον Έβρο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες στον νέο φράχτη και την συντήρηση του παλαιού.

«Η κατασκευή του νέου φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση για να νιώθουν ασφαλείς οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι κρατάνε πολύ υψηλά το φρόνημα της χώρας σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, συζητώντας με τον περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας - Θράκης Χρ. Μέτσιο, αμέσως μετά την αναλυτική παρουσίαση που του έγινε στις Φέρες για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών κατασκευής του φράχτη.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι οι εργασίες προχωρούν ταχύτατα, το έργο θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2021 όπως έχει προγραμματιστεί, και σε ερώτηση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δ. Πέτροβιτς απάντησε ότι θα έρθει τότε στον Έβρο για να το εγκαινιάσει.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός είχε διάλογο με εκπροσώπους των συνοριοφυλάκων που τον υποδέχτηκαν στην περιοχή. «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη της πολιτείας σε αυτό το δύσκολο έργο που ήδη εδώ και πολλά χρόνια κάνουμε: για τις νέες προσλήψεις συναδέλφων μετά από 18 χρόνια. Είναι πραγματικά μεγάλη στήριξη για εμάς» είπε στον Πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος των συνοριοφυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας. Ο κ. Μητσοτάκης τον ευχαρίστησε και ανέφερε: «ήταν μία δέσμευση την οποία είχαμε αναλάβει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρένα Κουβελιώτη: Η δημοσιογράφος σπάει τη σιωπή της - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας