ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γιατί ο Πολάκης πήγε μόνος του στο Πολυτεχνείο

Γιατί ο Πολάκης πήγε μόνος του στο Πολυτεχνείο

Τι κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ συντάχθηκε εν μέρει με το ΚΚΕ στην αντιπολιτευτική ρητορική σχετικά με τις πορείες στο Πολυτεχνείο.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να καταθέσει στεφάνι στον χώρο των ΕΑΤ-ΕΣΑ και να μην συμμετάσχει στις πορείες που σημαδεύτηκαν από επεισόδια.

Αυτό που συζητήθηκε, όμως, ήταν ότι στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετείχε ο Παύλος Πολάκης ο οποίος βρέθηκε μόνος του στον χώρο του Πολυτεχνείου όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Όπως πληροφορείται η στήλη, το παραπάνω περιστατικό δεν ήταν τυχαίο. Ο Παύλος Πολάκης μετά τα τελευταία περιστατικά για τα οποία έχει κληθεί να λογοδοτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως έχει δει την απόστασή του από τον Αλέξη Τσίπρα να μεγαλώνει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει στηρίξει τα στελέχη του κόμματός του, ωστόσο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας φαίνεται πως έχει εξαντλήσει τις υπομονές στο κόμμα. Ωστόσο ακόμα και μετά το τελευταίο πειθαρχικό για το τσιμπούσι εν μέσω καραντίνας όπου του ζητήθηκαν οι εξηγήσεις, ο κ. Πολάκης πήγε χωρίς μάσκα στην ΜΕΘ του Σωτηρία.

Έτσι, φαίνεται πως ο κ. Πολάκης δεν προσεκλήθη στο ΕΑΤ-ΕΣΑ καθώς όπως συζητείται εντός του ΣΥΡΙΖΑ κάνει κακό στην εικόνα του Αλέξη Τσίπρα και την προσπάθεια που κάνει για υπεύθυνη αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας να βρίσκεται δίπλα του ο... αψύς Σφακιανός.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εταιρεία Δολοφόνων: Πέθανε ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο αρχηγός του «σατανικού» συνδικάτου