ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η «γνώριμη φωνή» στο ραδιόφωνο και η ατάκα Μητσοτάκη για τους Guns n' Roses

Η «γνώριμη φωνή» στο ραδιόφωνο και η ατάκα Μητσοτάκη για τους Guns n' Roses

Παρασκήνια από την παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Λάρισα και από τη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό σταθμό.

Στη Θεσσαλία βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου πραγματοποιεί περιοδεία. Ο πρωθυπουργός αρχικά επισκέφθηκε την 110 Πτέρυγα Μάχης, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην πόλη της Λάρισας. Στο ενδιάμεσο, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ζυγός-Τρίκαλα», όπου μίλησε για τις εκλογές λέγοντας πως «είμαστε στην τελική ευθεία».

Ενδιαφέρον είχε η έναρξη της συνέντευξης, όπου ο παραγωγός δεν προλόγισε τον πρωθυπουργό. Έκανε αναφορά στην επίσκεψή του στη Θεσσαλία, λέγοντας πως έχει μια τηλεφωνική γραμμή. Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλημέρισε τον δημοσιογράφο, εκείνος απάντησε «είναι γνωστή η φωνή», για να αναρωτηθεί στη συνέχεια αν επρόκειτο για τον πρωθυπουργό.

Εκτός αυτού, τα παρασκήνια από την παρουσία Μητσοτάκη στη Λάρισα είχαν και συνέχεια κατά τη βόλτα του πρωθυπουργού στους δρόμους της πόλης. Εκεί συνομίλησε με αρκετούς πολίτες, ένας εκ των οποίων φορούσε ένα σκουφί με το σήμα του συγκροτήματος «Guns n' Roses». Ο πρωθυπουργός το είδε, και είπε στον πολίτη «έρχονται το καλοκαίρι και θα είμαστε εκεί», αφήνοντας να εννοηθεί πως θα δώσει το «παρών στη συναυλία που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο από την ιστοσελίδα politic.gr