ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η Αχτσιόγλου και ο επιλεκτικός τηλεθεατής Πολάκης

POLAKIS
ΑΡΧΕΙΟ/EUROKINISSI

Ο Παύλος Πολάκης φρόντισε να επιτεθεί εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου, αν και από ότι φαίνεται πιάστηκε κάπως αδιάβαστος

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.

Ο λόγος για τον Παύλο Πολάκη, που επέλεξε εν μέσω των πυρκαγιών που κατακαίνε τη χώρα, να επιτεθεί στην Έφη Αχτσιόγλου και να ανοίξει εσωκομματικό θέμα, επειδή η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε σε συνέντευξη της ότι το κόμμα της θα πρέπει να χτίσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους δημοσιογράφους, για να «μην αδικούν εκείνοι τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνους».

«Τωρα πήρα είδηση τη δήλωση: «να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μην μας αδικούν»!!!!ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;; Δηλαδή αδικήσαμε το Χατζηνικολαου που του έβγαλαν την υποθήκη του σπιτιού του με τροπολογία χωρίς να πληρώσει ένα ευρώ;;; Αδικήσαμε αυτόν που μου έλεγε προκλητικά πως «θα μου πάρει το κοπάδι» όταν είχε 30 και βάλε εκατομμύρια χρέη σε εφορεια και ασφαλιστικά ταμεία και πλήρωσε για ορισμένα την πρώτη δόση μολις τον ξεμασκαρωσα;;; Για να πάρουμε θέση -συγκεκριμένα όμως - στα παραπάνω!!!! Δηλαδή τελος ,αδικήσαμε ολα τα πληρωμένα από λιστες,υπουργεία,Δεκο,περιφερειες,μικρόφωνα και γραφιδες που μας λασπολόγησαν εμένα ,τον Τσιπρα ,τον Παππα ,τη Δούρου το Σπιρτζη και τόσους άλλους όλα αυτά τα χρόνια με τον πιο ελεεινό τρόπο;;;
Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση:Θα συνεχίσω να «αδικώ»……αυτούς τους «δημοσιογράφους» και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που υπηρετούν!Γιατι αλλιώς αυτή η χώρα ουτε θα ξεβρωμίσει ,ούτε θα φτιάξει!….ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ…..
Παυλος Πολακηςβουλευτης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανιων και μέλος της ΠΓ του Συριζα», ήταν η πλήρης - με δίκη του ορθογραφία, σύνταξη και σημεία στίξης- του κρητικού βουλευτή.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Παύλος Πολάκης φρόντισε να επιτεθεί εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου, αν και από ότι φαίνεται πιάστηκε κάπως αδιάβαστος. Ή μάλλον, δείχνει να βλέπει και να ακούει επιλεκτικά τα όσα λένε οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτό γιατί κάτι παρόμοιο με την πρώην υπουργό Εργασίας, είπε και ο Νίκος Πάππας - που έχει δεχθεί σφοδρή κριτική από τα Μέσα Ενημέρωσης, η οποία ήταν άδικη πολλές φορές. Όμως, δεν θέλησε να ανοίξει μέτωπο μαζί τους, αναγνωρίζοντας και τα λάθη του κόμματος του σε αυτό τον τομέα.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Πολάκης αναζητά μια καλή αφορμή για να δηλώσει υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Και η φαντασιακή του σύγκρουση με τους δημοσιογράφους (και πότε με τους εκδότες/καναλάρχες) ίσως αποτελεί μια καλή αφορμή…