ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είδε την Barbie και σχολιάζει: «Ήταν βασανιστικά απαίσιο»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είδε την Barbie και σχολιάζει: «Ήταν βασανιστικά απαίσιο»

Την ταινία Barbie παρακολούθησε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος στη συνέχεια την σχολίασε στο Twitter

Ο επικεφαλής του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης πέρασε το βράδυ του βλέποντας την ταινία Barbie. Ο ίδιος μετά την παρακολούθησε της ταινίας δήλωσε πως δεν ενθουσιάστηκε καθόλου.

Μάλιστα σε ανάρτηση που έκανε στο twitter μοιράστηκε την εμπειρία του με τους ακολούθους του γράφοντας «Είδα την Barbie χθες το βράδυ. Πήγα φοβούμενος ότι μπορεί να με κερδίσει» ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του για να προσθέσει: «Λάθος φόβος. Το βρήκα βασανιστικά απαίσιο. Ντροπή στους προοδευτικούς-φεμινιστές κριτικούς που της έδωσαν καλές κριτικές. Ένας θρίαμβος της εταιρικής προπαγάνδας έναντι των κινηματογραφικών αξιών/τέχνης», ενώ τέλος πρότεινε στον κόσμο «αν μπορείτε να το αποφύγετε!».

Χρήστης του twitter απάντησε στην ανάρτησή του: «Γιατί να μπείτε στον κόπο να παρακολουθήσετε κάτι αν είστε ήδη προκατειλημμένος απέναντί του; Ίσως απλά δεν καταλάβατε τα βαθύτερα μηνύματα που προσπαθούσε να μεταδώσει η ταινία. Το να την απορρίπτετε ως "εταιρική προπαγάνδα" φαίνεται μειωτικό και άδικο. Διαφορετικές αναφορές για διαφορετικούς ανθρώπους, υποθέτω», με τον Γιάνη Βαρουφάκη να του ανταπαντά: «Επειδή μου αρέσει να εκπλήσσω τον εαυτό μου αγαπώντας ταινίες που νόμιζα ότι θα μισούσα. Μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές μου ήταν το αποτέλεσμα της παρακολούθησης μιας ταινίας που νόμιζα ότι θα απεχθανόμουν».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Σοκάρει η εικόνα 5χρονου από τροχαίο - Η έκκληση του γιατρού

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Αναζωπύρωση στη Νίψα - Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην είσοδο 10 από Λεωφόρο Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα