ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γκάφα Κασσελάκη με Μπέο - Το σχόλιο της ΝΔ και η απάντηση του Δημάρχου Βόλου

Γκάφα Κασσελάκη με Μπέο - Το σχόλιο της ΝΔ και η απάντηση του Δημάρχου Βόλου

Ο κ. Κασσελάκης κάλεσε λοιπόν τη ΝΔ να άρει τη στήριξή της στην εκ νέου υποψηφιότητα του Δημάρχου Βόλου, ο οποίος ωστόσο δεν στηρίζεται από την Πειραιώς 

Δύο επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο Βόλου, οδήγησαν σε γκάφα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη από τη ΝΔ, αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο Δήμαρχος Βόλου, κατά τη διάρκεια συνομιλιών χθες και σήμερα το πρωί, είχε δύο επεισόδια, για τα οποία λίγο αργότερα έδωσε τις εξηγήσεις του, αποδίδοντάς τα στην ένταση των ημερών και στο γεγονός της κούρασης και της αϋπνίας.

Παρά ωστόσο τις εξηγήσεις του Δημάρχου Βόλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται στις Σπέτσες, έκανε τη γκάφα με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), αποφάσισε να «εγκαλέσει στην τάξη» τη ΝΔ, πιστεύοντας πως στηρίζει την υποψηφιότητα Μπέου.

Ο κ. Κασσελάκης κάλεσε λοιπόν τη ΝΔ να άρει τη στήριξή της στην εκ νέου υποψηφιότητα του Δημάρχου Βόλου, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Άμεσα αντέδρασε η Πειραιώς και με μία αιχμηρή ανακοίνωσή της, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ενημερώνοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πως ουδέποτε στηρίχθηκε κ. Μπέος από τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για "αποφόρτιση" ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του», απάντησε η ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομέμη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», πρόσθεσε το κυβερνών κόμμα.

Λίγο αργότερα, ήρθε και η απάντηση «καρφί» του Αχιλλέα Μπέου στον Στέφανο Κασσελάκη:

«Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει. Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι …»