ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Σε διαμέρισμα 1.500 δολαρίων τη βραδιά μένει στη Νέα Υόρκη

Στέφανος Κασσελάκης: Σε διαμέρισμα 1.500 δολαρίων τη βραδιά μένει στη Νέα Υόρκη

Στέφανος Κασσελάκης: Πανάκριβα γούστα φαίνεται πως έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ώστε να μαζέψει τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το MEGA, ωστόσο, ο κύριος Κασσελάκης φαίνεται πως έχει πανάκριβες προτιμήσεις διαμονής, καθώς πληρώνει 1.500 δολάρια ημερησίως για ένα υπερπολυτελές σπίτι σε προάστιο της αμερικανικής μητρόπολης.

Η όλη έκταση περιλαμβάνει και ιδιωτική λίμνη ενώ, όπως επισημαίνεται σε διαδικτυακή πλατφόρμα, υπάρχει μια λειτουργική φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.

Τα δύο διαμερίσματα είναι διακοσμημένα με προσοχή. Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα, το γραφείο λούζεται τις ηλιόλουστες μέρες από φως, μέσα στο μπάνιο υπάρχει σάουνα, με την σκάλα να οδηγεί στον πάνω όροφο όπου το ένα υπνοδωμάτιο βρίσκεται δίπλα στο άλλο για όλους εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για μία διανυκτέρευση.

Όπως αναφέρεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα, οι χώροι παρακολουθούνται από κάμερες ασφαλείας, ενώ υπάρχουν ανιχνευτές τόσο για τον καπνό όσο και για μονοξείδιο του άνθρακα.

Δείτε το υπερπολυτελές σπίτι που μένει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: