ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Ο γιος μου κατάντησε βουλευτής»

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Ο γιος μου κατάντησε βουλευτής»
GLOMEX

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε για τη Τζώρτζια Σιακαβάρα αλλά και για το πώς είναι οι σχέσεις με τον γιο του, Θάνο Πλεύρη

Σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο γνωστός πολιτικός μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζώρτζια Σιακαβάρα.

«Έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη προς μία γυναίκα, πιστεύω πως είναι η ομορφιά της ζωής. Δεν ανήκω σε αυτούς που ερωτεύονται μαντράχαλους. Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ. Είναι ωραίο να βλέπεις δύο νέους να περπατούν χέρι-χέρι αλλά και έναν ηλικιωμένο με μία νέα να κάνουν το ίδιο, γιατί έχουν και οι ηλικιωμένοι δικαίωμα στη ζωή. Θα ήταν αφύσικο να μην μας απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αλλά το ξεπεράσαμε» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με μία γυναίκα που θα υστερούσε ουσιαστικού περιεχομένου, με μία γυναικούλα που δεν θα είχε οράματα στη ζωή της και θα κοιτούσε μόνο το συμφέρον της», είπε χαρακτηριστικά για τη σύντροφό του ο πολιτικός.

Για το πώς αντέδρασε ο Θάνος Πλεύρης στη σχέση του πατέρα του αποκάλυψε: «Τι θα πει αν είναι δεκτικός; Το τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή το αποφασίζω εγώ και μόνο. Δεν υπήρχε λόγος να συζητήσουμε, αν και με ενδιαφέρει η γνώμη του γιου μου. Είναι δυνατόν να μη με ενδιαφέρει;».

«Οι σχέσεις με τον γιο μου είναι άριστες. Έχει κάνει μία καλή οικογένεια, μου έχει χαρίσει δύο εγγόνια. Κατάντησε όμως βουλευτής, γιατί για μένα το να είσαι βουλευτής είναι κατάντια», ανέφερε στο τέλος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.