ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακή συνάντηση με Αχτσιόγλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακή συνάντηση με Αχτσιόγλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Eurokinissi

Η κυρία Κωνσταντοπούλου όταν είδε ότι της είχαν κρατήσει θέσεις δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου αρνήθηκε να κάτσει εκεί και ζήτησε να της βρουν νέα καθίσματα.

Μία επεισοδιακή συνάντηση είχαν κατά τη διάρκεια κινηματογραφικής προβολής στο θέατρο Ολύμπιον το βράδυ της Κυριακής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Έφη Αχτσιόγλου.

Κατά τη διαάρκεια της προβολή της ταινίας «Τα παιδιά του χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όπως αποκάλυψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, αρνήθηκε να καθίσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου, όταν διαπίστωσε ότι η κράτηση ήταν για διπλανές θέσεις.

«Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να κάτσει δίπλα σε μένα και την κυρία Αχτσιόγλου αλλά εμένα μου είναι αδιάφορο» είπε η κυρία Μάλαμα, παρούσα στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με την ίδια αυτό που έκανε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν ότι «ζήτησε από τα παιδιά του φεστιβάλ να αλλάξει θέση».

«Μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου. Μην ξεχνάτε ότι ήταν κάποτε συντρόφισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος της Βουλής, άρα δεν γνωριζόμαστε πρώτη φορά δεν βρεθήκαμε πρώτη φορά» πρόσθεσε με νόημα η κυρία Μάλαμα.