ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χάρης Δούκας: Η πρόταση γάμου στην Γεωργία Πολυτάνου, ο γάμος το 2024 και η θέση του Δημάρχου Αθηνών

Χάρης Δούκας: Η πρόταση γάμου στην Γεωργία Πολυτάνου, ο γάμος το 2024 και η θέση του Δημάρχου Αθηνών

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας 

H χρονιά του φαίνεται να είναι το 2024 για τον Χάρη Δούκα καθώς πέρα από την θέση του Δημάρχου Αθηνών που θα τον βρει το νέο έτος φαίνεται να κάνει ακόμα ένα βήμα στην προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με την Real Life, η σχέση με τη διεθνολόγο σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου πρόκειται να επισημοποιηθεί μέσα στο 2024.

Το ζευγάρι συγκατοίκησε πρόσφατα ενώ σχεδιάζουν ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου βρίσκονται σε τροχιά γάμου εδώ και περίπου έναν χρόνο. Η πρόταση γάμου είχε γίνει αποδεκτή και, αν δεν είχε μεσολαβήσει η υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, πιθανότατα θα είχαν ήδη παντρευτεί.

Ο 43χρονος νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η 28χρονη σύντροφος του νέου Δημάρχου Αθηνών προστατεύει την προσωπική ζωή της από τη δημοσιότητα, κρατώντας τη μακριά και από τα social media.

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι διεθνολόγος, πρόκειται για μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά.

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η Γεωργία Πολυτάνου δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του συντρόφου της, ούτε και από τις γειτονιές της Αθήνας.