ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Διαζύγιο για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο - Πότε χώρισε από τη σύζυγό του

Διαζύγιο για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο - Πότε χώρισε από τη σύζυγό του

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, με τη σύζυγό του Βίβιαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝ time» το ζευγάρι έπειτα από περίπου τριάντα χρόνια έγγαμου βίου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά επέλεξε να βάλει τέλος στον γάμο του.

Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους και η προτεραιότητά τους είναι παιδιά τους, με την κοινή τους αγάπη γι’ αυτά να τους συνδέει για πάντα.

«Δεν υπάρχουν μυστικά. Αγάπη, σεβασμός και εμπιστοσύνη. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε όταν ήμουν ακόμη διπλωμάτης και η είσοδός μου στην πολιτική έγινε το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου του 1993, στη δεξίωση του γάμου μας, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μαζί με τις ευχές του, μου ανακοίνωσε ότι από την επομένη θα ήμουν υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Έτσι ναυάγησε και το ταξίδι του μέλιτος, που τελικά έγινε δέκα χρόνια μετά. Δεν σας κρύβω ότι σε όλη αυτή την ωραία και δυναμική περιπέτεια της πολιτικής, και με δεδομένες τις δυσκολίες και την πίεση, που αυτή σε μεγάλο βαθμό ασκείται και στην οικογένεια, οφείλω πολλά, αν όχι όλα, στη σύζυγό μου» είχε δηλώσει ο δημοφιλής πολιτικός για τη σύζυγό του στα «Παραπολιτικά», τον Σεπτέμβριο του 2021.