ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νόνη Δούνια: «Δέχθηκα πάρα πολύ μπούλινγκ όταν πρωτομπήκα στην πολιτική»

Νόνη Δούνια: «Δέχθηκα πάρα πολύ μπούλινγκ όταν πρωτομπήκα στην πολιτική»
Eurokinissi

Η Νόνη Δούνια μίλησε για τον πολιτικό χώρο

Η Νόνη Δούνια μιλώντας στην τηλεόραση του Star αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό και το μπούλινγκ που έχει αντιμετωπίσει στους διάφορους επαγγελματικούς χώρους, που έχει βρεθεί.

«Δεν διαβάζω τίποτα, δεν με ενοχλεί τίποτα. Οποιαδήποτε κριτική, θετική ή αρνητική, είναι καλοδεχούμενη. Έχω δεχθεί μπούλινγκ και στη δουλειά μου σαν μοντέλο πάρα πολύ συχνά και όταν πρωτομπήκα στην πολιτική πάρα πολύ. Γενικότερα νομίζω ότι το μπούλινγκ είναι διάχυτο παντού», εξομολογήθηκε το γοητευτικό μοντέλο και πρώην βουλευτής της ΝΔ».

«Κάποιος θα μπορούσε να με κάνει να νιώσω άσχημα με το να προσπαθεί να με υποτιμήσει. Να προσπαθεί να πει ότι δεν έχω την ίδια αξία με κάποιους άλλους επειδή έχω υπάρξει σε έναν χώρο που έχει να κάνει με καλλιτέχνες. Ότι δεν είναι δηλαδή τόσο σοβαρός αυτός ο χώρος ή τόσο αποδεκτός, που δουλεύω από 18 χρονών και πλέον δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.

Στα 52 μου χρόνια ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, ξέρω πολύ καλά τι είμαι και όποιος το αντιλαμβάνεται».

«Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάω αλλά χωρίς να με επηρεάζουν. Τα νούμερα του σταθμού, του ανταγωνισμού μας. Νομίζω πως είναι καλά τα νούμερα μας και εγώ είμαι ευχαριστημένη», πρόσθεσε ακόμα η Νόνη Δούνια στο Breakfast@Star.