ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το σπίτι στις Σπέτσες όπου έκανε διακοπές ως παιδί ο Κασσελάκης

Το σπίτι στις Σπέτσες όπου έκανε διακοπές ως παιδί ο Κασσελάκης

Το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την πρόσκληση του ίδιου, μέσω της Θεοδώρας Τζάκρη, σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθούν το νησί για τριήμερο εργασίας.

Το σπίτι αυτό αποκτήθηκε από την οικογένεια του κ. Κασσελάκη γύρω στο 1999 εξηγεί μιλώντας στο DEBATER ο Σπύρος Φαρδέλος πρώην αντιδήμαρχος και μόνιμος κάτοικος Σπετσών από το 1955.

«Το σπίτι το απέκτησε ο πατέρας του γύρω στο 1990. Η οικογένεια ερχόντουσαν μαζί με τον Στέφανο όταν ήταν μικρό παιδί. Συνήθως στις διακοπές τους, στην καλοκαιρινή περίοδο, την περίοδο του Πάσχα. Οι συναντήσεις αυτές δεν νομίζω ότι χωράνε να γίνουν στο σπίτι αυτό. Υπάρχουν χώροι βέβαια στις Σπέτσες για να φιλοξενήσουν συνεδρίασης του ΣΥΡΙΖΑ. Πιθανολογώ ότι αν γίνουν θα γίνουν σε κάποιον άλλο χώρο. Από τη στιγμή που έγινε πρόεδρος αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει αλλάξει κάτι εξωτερικά ούτε υπάρχει φύλαξη, είναι πολύ πρόσχαρος και επικοινωνιακός. Βλέπω απλά ότι έχουν ξεκινήσει κάποιες εργασίες στο εσωτερικό. Αλλά συνηθίζεται τέτοια εποχή να γίνονται εργασίες στα σπίτια στις Σπέτσες. Το σπίτι αυτό δεν είναι από τα αρχοντικά που χτίστηκαν μετά την επανάσταση που βρίσκονται στο παλιό λιμάνι. Αλλά είναι ένα πολύ ωραίο σπίτι χτισμένο με πέτρα, αλλά όχι ότι είναι κάτι πολύ πολύ ιδιαίτερο. Έχει έναν όροφο δεν επιτρέπονται τα πολυώροφα κτίρια στο νησί. Όσες φορές έχει έρθει στο νησί έχουμε συναντηθεί είναι λιτός, απλός και απέριττος. Η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες είναι μία αρκετά καλή διαφήμιση τέτοια εποχή Ιανουαρίου για το νησί», είπε ο κ. Φαρδέλος στο DEBATER.

Δείτε τις φωτογραφίες στο debater.gr