ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σάλος με το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» - Η απάντηση Γεωργιάδη στον Πάνο Βλάχο

Σάλος με το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» - Η απάντηση Γεωργιάδη στον Πάνο Βλάχο

«Τι κρίμα και είσαι ταλαντούχος», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης 

Επίθεση κατά του Πάνου Βλάχου για την επιλογή του να παραφράσει τους στίχους του τραγουδιού «τούτοι οι μπάτσοι που 'ρθαν τώρα», εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας αιχμές ακόμη και για κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας.

Ο Πάνος Βλάχος τραγουδούσε: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε, μέσα σε έναν σάκο βάλτε, μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε. Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», με τον υπουργό Υγείας να δημοσιεύει το σχετικό βίντεο.

«Τι κρίμα!» γράφει στην αρχή της ανάρτησής του ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας τον Πάνο Βλάχο ταλαντούχο ηθοποιό και ρωτώντας «δηλαδή να μας σκοτώσουν; Και αυτό λέγεται χιούμορ;».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: https://vm.tiktok.com/ZGeBXN5np/ δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!