ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Φωτεινή Πιπιλή για Κασσελάκη: «Θα του έλεγα να κατέβει από το συννεφάκι του»

Φωτεινή Πιπιλή για Κασσελάκη: «Θα του έλεγα να κατέβει από το συννεφάκι του»
INTIME.

«Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν τον Στέφανο Κασσελάκη, δεν είναι ωραίο να τους απογοητεύει», υπογράμμισε η Φωτεινή Πιπιλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή, αν και είχε εκλεγεί με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών στις εκλογές της 21ης Μαΐου (με απλή αναλογική), έμεινε τελικά εκτός κοινοβουλίου, αφού η έδρα της χάθηκε στις «καραμπόλες» με τα μικρά κόμματα.

Μιλώντας για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, τον συμβούλευσε «να κατέβει από το… συννεφάκι του», υπογραμμίζοντας πως «δεν τον έχουμε συνηθίσει, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πολύ στη μόστρα, πρόκειται για κάτι νέο και ένα ποσοστό του κόσμου θέλει αυτήν την… παλαβομάρα», σε συνέντευξη στο MEGA.

Για την τραγωδία των Τεμπών, η Φωτεινή Πιπιλή τόνισε πως «το τρομακτικότερο όλων είναι η αποκάλυψη ενός άχρηστου, σκοτεινού και διεφθαρμένου κράτους. Τι δικαιοσύνη μπορεί να αποδοθεί, για έναν γονιό που έχασε τα αγγελούδια του; Δεν μπορεί να κουκουλωθεί το θέμα, λόγω των φρικτών αποκαλύψεων που έχουν βγει για τις λεπτομέρειες του δυστυχήματος».

Σε ερώτηση αν κατά την πολιτική της θητεία τής ζητήθηκε ποτέ κάποιο ρουσφέτι, είπε πως «όταν ήμουν στον Δήμο Αθηναίων, μία κυρία μού ζήτησε να της αλλάξω την ηλικία για να παντρευτεί νεότερο άνδρα κι άλλοι να διορίσω τα παιδιά τους».

Αναφορικά με την εκπομπή που είχε κάνει στο παρελθόν «Αυτά και άλλα» πιστεύει ότι έχει θέση στην σημερινή τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε «τη δεκαετία του ’90 τα κασέ ήταν στα ύψη και με πολλά μηδενικά».

Για την καριέρα στη δημοσιογραφία, σημείωσε πως «πολλές φορές κινδύνευσε η ζωή μου σε δημοσιογραφικές αποστολές. Παραλίγο να πέσω με ελικόπτερο στον Σαρωνικό».

Σχετικές ειδήσεις