ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Επιστρατεύει και τροχόσπιτο για την προεκλογική περιοδεία

Στέφανος Κασσελάκης: Επιστρατεύει και τροχόσπιτο για την προεκλογική περιοδεία
Star tv / Glomex

Το σύνθημα «καλύτερη ζωή τώρα» αναγράφεται στο τροχόσπιτο ενώ υπάρχει και η φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη

Ένα «κινούμενο προεκλογικό περίπτερο» φαίνεται να επιστρατεύει ενόψει των ευρωεκλογών ο Στέφανος Κασσελάκης. Πρόκειται για ένα τροχόσπιτο με το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τις περιοδείες του στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Το εν λόγω τροχόσπιτο έφτασε χθες από τη Μεγάλη Βρετανία και θα είναι το κινητό «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη για τις επόμενες ημέρες, μέχρι τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Star μετέδωσε ότι οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου να τοποθετηθεί σε αυτό ένα γραφείο για τις ανάγκες του Στέφανου Κασσελάκη και των συνεργατών του. Μάλιστα, στο τροχόσπιτο έχουν ήδη τοποθετηθεί διαφημιστικές πινακίδες με το σύνθημα «Καλύτερη ζωή τώρα» και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει τις περιοδείες από τη βόρεια Αττική και τη Μακεδονία.

Η ιδέα για το «κινητό στρατηγείο» όπως ανέφεραν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη ήταν του ίδιου πριν από έναν μήνα και όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ θυμίζει λίγο την εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα το 2012 όταν ο Αμερικανός πρόεδρος με το «Grand Force 1» όργωσε τις ΗΠΑ.