ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Κουβέλης σε ρόλο... Τσίπρα για να σωθεί

Ο Κουβέλης σε ρόλο... Τσίπρα για να σωθεί

Με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η ΔΗΜΑΡ έχει... εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη, ο πρόεδρος του κόμματος αποφασίζει να μιμηθεί εκείνους που υπερισχύουν!

Διότι μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η στιγμή που επέλεξε ο Φώτης Κουβέλης για να προβεί σε σοβαρότατες καταγγελίες για «δούναι και λαβείν» πολιτικών και επιχειρηματιών κάτω από το τραπέζι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουβέλης με παρέμβασή του στη Βουλή ανέφερε ότι «μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος» είναι «προσδεμένο με επιχειρηματικά συμφέροντα... και έχουν σχέση "δούναι και λαβείν" κάτω από το τραπέζι».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατήγγειλε ακόμα ότι «κάποια κόμματα» (σ.σ. δεν τα κατονόμασε) εν μέσω κρίσης έλαβαν δάνεια, αν και οι κάνουλες των τραπεζών είχαν κλείσει για πολίτες και επιχειρήσεις, ενώ αναρωτήθηκε αν «είναι «κόκκινα» αυτά τα δάνεια «ή μήπως αναχρηματοδοτούνται από τις ίδιες τις τράπεζες, για να μην καταταγούν στη λίστα των κόκκινων δανείων;».

Συμπέρασμα; Ευτυχώς που τα δημοσκοπικά ποσοστά της ΔΗΜΑΡ έφτασαν κοντά στο 1% και ο Φώτης Κουβέλης αποφάσισε να προβεί σε... αποκαλύψεις.