ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μαγκριώτης κατά Βενιζέλου και Μπίστη

Μαγκριώτης κατά Βενιζέλου και Μπίστη

Για «αδιέξοδο της Αθηναΐδας» κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μαγκριώτης.

Όπως αναφέρει, θεωρεί λάθος τη σειρά των πραγμάτων και επιμένει πως θα πρέπει να προηγηθεί το συνέδριο και η ανασύνθεση του ΠΑΣΟΚ, πριν από οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το Αδιέξοδο της Αθηναΐδας

Με την ολοκλήρωση της δευτερομίλιας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Β. Βενιζέλου, εκ μέρους του προεδρείου της "Ε.Ο.Ε του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης", ο Νίκος Μπίστης ανακοίνωσε ότι γίνεται ομόφωνα αποδεκτός ο "οδικός χάρτης για το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης". Τότε δήλωσα στον Νίκο, ότι υπήρξαν ομιλητές που είχαν διαφορετικές προτάσεις. Του τόνισα ότι εγώ στην παρέμβαση μου πρότεινα άλλο "οδικό χάρτη" και με διαφορετικό περιεχόμενο.

Πρέπει πρώτα να γίνει το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ για την ανασύνθεσή του και μετά η διάσκεψη του εκλογικού σχήματος της Δημοκρατικής Παράταξης. Με το ΠΑΣΟΚ σε πολιτική και οργανωτική καταστολή, δεν μπορεί να υποστηριχτεί αξιόπιστα και αποτελεσματικά κανένα εκλογικό σχήμα.

Τις προτάσεις μου αναλυτικά τις παρουσιάζω στον ιστότοπό μου.

Επειδή δεν διαφαίνεται, τόσο η σημερινή ηγεσία, όσο και οι προηγούμενες, να διαθέτουν την αναγκαία γενναιοδωρία και καθαρή σκέψη, πρέπει να υπάρξουν πρωτοβουλίες ανοικτές μελών και φίλων. Πρέπει να αλλάξει η αδιέξοδη πορεία».

Σχετικές ειδήσεις