ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έχει και η Νέα Δημοκρατία τις... συνιστώσες της!

Έχει και η Νέα Δημοκρατία τις... συνιστώσες της!

«Ο πρωθυπουργός εκπροσωπεί την κυβέρνηση κι όχι ο υπουργός Οικονομικών», ανέφερε ο Ιορδάνης Τζαμτζής στο MEGA «αδειάζοντας» τον Γκίκα Χαρδούβελη για τη θέση του αναφορικά με την εποπτεία της χώρας από τους δανειστές.

«Δεν εκπροσωπεί την κυβέρνηση ο κ. Χαρδούβελης, ο πρωθυπουργός εκπροσωπεί την κυβέρνηση. Ο υπουργός Οικονομικών έχει έναν συγκεκριμένο τομέα. Ο κ. Χαρδούβελης είναι ένα μέλος της κυβέρνησης», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, διευκρινίζοντας πως οι βουλευτές θα την «πέσουν» σε οποιονδήποτε, προκειμένου να γίνουν αλλαγές και βελτιώσεις.

Λίγα λεπτά μετά, ο κ. Τζαμτζής άφησε αιχμές και κατά του Ανδρέα Ψυχάρη με αφορμή τα αγροτικά δάνεια.

«Ο κ. Ψυχάρης εκπροσωπεί την Α' Αθήνας. Έχει την άποψη του, σεβαστή. Από εκεί και πέρα όμως, ας αφήσει κάποια θέματα που αφορούν τους αγρότες σε εμάς», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως θα υπερασπίζεται τον αγροτικό κόσμο όσο παραμένει βουλευτής της Πέλλας.

Από τα παραπάνω – κι όχι μόνο – προκύπτει ότι αφενός στη Νέα Δημοκρατία είναι μια... ωραία ατμόσφαιρα και αφετέρου ότι το κυβερνών κόμμα έχει τελικά κι αυτό τις... συνιστώσες του!

Σχετικές ειδήσεις