ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απειλεί με μηνύσεις η Νέα Δημοκρατία

Απειλεί με μηνύσεις η Νέα Δημοκρατία

Δήλωση με την οποία διαψεύδει κάθε σενάριο για σχέση της Νέας Δημοκρατίας με το φερόμενο πρόσωπο που προσπάθησε να δωροδοκήσει τη Σταυρούλα Ξουλίδου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έκανε χθες βράδυ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο Γραμματέας της ΝΔ σημείωσε πως πρόκειται για νοσηρό κατασκεύασμα και δήθεν απόπειρες, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να παρέμβει η Δικαιοσύνη.

Άφησε μάλιστα να κινηθεί νομικά και η Νέα Δημοκρατία εναντίον όσων την εμπλέκουν στα σενάρια τονίζοντας πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Τα νοσηρά κατασκευάσματα για δήθεν απόπειρες χρηματισμού βουλευτών συνιστούν έγκλημα. Η επιχείρηση κατασυκοφάντησης και λάσπης, που ξεκίνησε πριν από μήνες από τον ΣΥΡΙΖΑ, διερευνήθηκε από τη Δικαιοσύνη και μπήκε στο αρχείο αφού δεν κατατέθηκε το παραμικρό στοιχείο. Παρόλα αυτά βρήκε άξιο συνεχιστή στους ΑΝΕΛ που συνεχίζουν αδίστακτα την ίδια σκευωρία.

Το πρόσωπο που αναφέρουν σαν δήθεν μεσολαβητή για τον επηρεασμό βουλευτή των ΑΝΕΛ δεν είναι καν μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Καλούμε τη Δικαιοσύνη να φτάσει άμεσα την έρευνα μέχρι τέλους, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η αθλιότητα των αδίστακτων σκευωρών.

Επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα για την προστασία του πολιτικού μας οργανισμού και τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτικού συστήματος».

Σχετικές ειδήσεις