ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Γλέζος επιστρέφει για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γλέζος επιστρέφει για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα νωρίτερα από το χρόνο που είχε υπολογίσει εμφανίζεται ο Μανώλης Γλέζος, σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Ο 92χρονος πολιτικός που είχε δηλώσει πως θα μείνει ένα μόλις χρόνο στις Βρυξέλλες και τη θέση του ευρωβουλευτή, φέρεται έτοιμος να δώσει και τη μάχη των εθνικών εκλογών προκειμένου να αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη.

Μάλιστα, αναζητά και τον τρόπο με τον οποίο θα είναι περισσότερο χρήσιμος στο κόμμα, με τα σενάρια να είναι μέχρι σήμερα τρία.

Το πρώτο τον θέλει να διεκδικεί για το ΣΥΡΙΖΑ μία εκ των τριών εδρών στις Κυκλάδες, το δεύτερο να κατεβαίνει υποψήφιος σε μία εκ των μονοεδρικών περιφερειών προκειμένου να την κερδίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ σύμφωνα με το τρίτο ίσως μπει στο ψηφοδέλτιο της επικρατείας σε θέση που με βάση τις δημοσκοπήσεις θα είναι η πρώτη μη εκλόγιμη, προκειμένου με αυτό το διακύβευμα να πείσει ακόμα περισσότερους να ψηφίσουν το ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου ο ίδιος να εκλεγεί.

Κερδισμένος σίγουρα θα είναι ο πρώτος επιλαχών Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος ήδη πρέπει να προγραμματίζει τη μετακόμιση του στις Βρυξέλλες.

Σχετικές ειδήσεις