ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κύμα παραιτήσεων Γενικών Γραμματέων

Κύμα παραιτήσεων Γενικών Γραμματέων

Με το άκουσμα και μόνο της προοπτικής πρόωρων εκλογών, το κύμα παραιτήσεων των Γενικών Γραμματέων Υπουργείων εντάθηκε ξανά.

Μετά τους τρεις γαλάζιους που είχαν παραιτηθεί πριν ένα περίπου μήνα για να μπορέσουν να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές, ήταν η σειρά τριών πράσινων στελεχών να αφήσουν τις κρατικές τους θέσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν μία έδρα στο επόμενο κοινοβούλιο.

Πιο συγκεκριμένα οι Νάντια Γιαννακοπούλου (Γ.Γ.ΥΠΕΚΑ), Κούλα Γιαννακίδου (Γ.Γ. Αθλητισμού), Μιχάλης Κατρίνης (πρ. ΟΚΑΝΑ) αναμένεται να είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, κάτι που τους απαγορεύει να είναι διαθέτουν κρατική θέση.

Για το λόγο αυτό κατέθεσαν τις προηγούμενες ημέρες τις παραιτήσεις τους, οι οποίες πάντως δε θα είναι οι τελευταίες για τον κυβερνητικό συνασπισμό καθώς μέχρι την Τετάρτη που είναι η καταληκτική προθεσμία βάση του εκλογικού νόμου, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι, με τους Στράτο Σιμόπουλο (Γ.Γ. Δημοσίων Έργων) και Π.Κοκκόρη (Γ.Γ.Κοινωνικής Ασφάλισης) να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι καθώς θα διεκδικήσουν μία γαλάζια έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις