ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βολές Τατσόπουλου κατά της Αυγής για το παλτό της Ραχήλ

Βολές Τατσόπουλου κατά της Αυγής για το παλτό της Ραχήλ

Κόντρα μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Π. Τατσόπουλου και της εφημερίδας «Αυγή» ξέσπασε με αφορμή μια φωτογραφία από τη συνεδρίαση της ολομέλειας.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο κ. Τατσόπουλος να κρατά το παλτό της Ραχήλ Μακρή και να γελάει, ενώ ο Γρ. Ψαριανός σκύβει και το... μυρίζει!

To δημοσίευμα της "Αυγής" με τίτλο "ακραίος σεξισμός από τα έδρανα της Bουλής με προεξάρχοντες "αριστερούς της ευθύνης" και θέμα την επίμαχη φωτογραφία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Π. Τατσόπουλου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής εξήγησε μέσω Facebook τι ακριβώς συνέβη τη στιγμή που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ίδιο να κρατά το παλτό της κυρίας Μακρή και τον Γρηγόρη Ψαριανό να το μυρίζει.

«Όποιος δεν ξέρει πώς και γιατί, Στάσα, για τρία φωτογραφικά ενσταντανέ λίγων δευτερολέπτων, ΠΡΙΝ από το ξεκίνημα της ψηφοφορίας, ρωτάει και μαθαίνει, αν τόσο πολύ τον σοκάρει το ζήτημα. Διαφορετικά, παίρνει το δρεπάνι και καθαρίζει δικαίους και αδίκους. Το ξαναλέω: Σηκώνω το παλτό της Ραχήλ για να καθίσει δίπλα μου ο Ψαριανός, ο Ψαριανός μυρίζει σκερτσόζικα το παλτό και ρωτάει τη Ραχήλ τι άρωμα φοράει. Ούτε ο ISIS δεν μας καταδικάζει ως σεξιστές για ένα τέτοιο περιστατικό», έγραψε ο κ. Τατσόπουλος και πρόσθεσε:

«Δεν το πιστεύω ότι γράφτηκε στην "Αυγή" αυτό το σχόλιο. Ειλικρινά. Αρνούμαι να το πιστέψω. Στη "Χρυσή Αυγή" ίσως. Στην "Αυγή" ποτέ. Πού θα πάει; Εφιάλτης είναι και θα ξυπνήσω».

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις