ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δείτε τα πολιτικά ξεκινήματα της νέας χρονιάς (infographic)

Δείτε τα πολιτικά ξεκινήματα της νέας χρονιάς (infographic)

Οι εκπλήξεις και τα startups της ελληνικής πολιτικής σκηνής για το 2015!

Του Βασίλη Βασιλόπουλου

Όρεξη να έχετε να βλέπετε και να ακούτε για τις πολιτικές πρωτοβουλίες που πρόκειται να εμφανιστούν με το ξεκίνημα του 2015.

start 2

Το Newsbomb.gr προχωρά σε μια καταγραφή των όσων πρόκειται να συμβούν με το «καλημέρα σας» της νέας χρονιάς.

-Πρώτο και με θόρυβο έρχεται το comeback του ΓΑΠ με το νέο κόμμα.

Το startup του Γ. Παπανδρέου το οποίο έχει προγραμματιστεί να κοινοποιηθεί μερικές ώρες μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας στη Βουλή για Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Επιχειρεί να απαντήσει στην ανάγκη να καλυφθεί μέρος του χώρου της κεντροαριστεράς, να πάρει πίσω ουσιαστικά το κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που ασφυκτιά υπό τον Βενιζέλο. Ενσωματώνονται τα Δίκτυα Αυτο-οργάνωσης, η Κίνηση των 75 και η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γ. Παναγιωτακόπουλου. Ψηφοδέλτια συγκροτεί ο Σ. Ξυνίδης.

-Η ΔΗ.ΠΑΡ, η οποία πριν καν ανακοινωθεί, ακυρώθηκε καθώς ο κ. Βενιζέλος έκανε δυο βήματα μπρος και τέσσερα πίσω σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ. Ενώ είχε κατεύθυνση τη ΔΗΠΑΡ , όταν είδε τη φυγόκεντρη τάση του ΓΑΠ, έκανε πίσω για να κρατήσει το ΠΑΣΟΚ., Αυτό προκαλεί το τέλος...

-Η Ντόρα ετοιμάζεται για σημαντικό σταρτάπ για να ελέγξει το χώρο της δεξιάς και της κεντροδεξιάς σε απάντηση της κατάρρευσης του σημερινού συστήματος ηγεσίας στη ΝΔ.

-Το Ποτάμι αρχίζει τις διευρύνσεις με τους μεταρρυθμιστές για να προσθέσει αξία στην πρότασή του αλλά αυτό δίνει την αίσθηση ότι φεύγουν οι ερασιτέχνες της πολιτικής και μπαίνουν μπροστά οι επαγγελματίες. Έτσι δίνει την αίσθηση ότι στο εσωτερικό του εξοικονομήθηκε κρυφά μια θέση για κάθε μια από τις μεγάλες καραβάνες.

-Ο Τσίπρας, έχει δημιουργήσει το πιο επιτυχημένο σταρτάπ οδεύοντας προς τι εκλογές. Το ενίσχυσε και με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη, αλλά γενικά μιλώντας, δεν έχει ακόμα κάνει break even που σημαίνει ότι αφήνεται να δοκιμαστεί και κυρίως, παραμένει περισσότερο εξαρτημένος από μεγάλες κυβερνητικές συνεργασίες την επομένη των εκλογών.

-Η Άννα και ο Γιώργος δίνουν το παρόν αναζητώντας την αναγνώριση από κάποιους συγγενείς ώστε να «συνεργαστούν στρατηγικά», δηλαδή να ενσωματωθούν πλήρως!

-Στην σειρά για ενσωματώσεις στο νέο περιβάλλον του πολιτικού APP CENTER παραμένουν ο Δημοκρατικός Σύνδεσμος του Β. Οικονόμου, oι 58, η Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου, η Κίνηση «Μπροστά», η «Πρωτοβουλία Β», η «Πολιτεία 2012», οι «Νέοι Μεταρρυθμιστές», η Δυναμική Ελλάδα του Μόσιαλου (φλερτάρει με το ΠΟΤΑΜΙ) και η Πρωτοβουλία Συνδικαλιστών.

Δείτε στο gallery το infographic του Newsbomb.gr σε μεγένθυση

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις