ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εκλογές 2015: Κάτι τρέχει με την Γκερέκου...Θα κατέβει με τη ΝΔ;

Εκλογές 2015: Κάτι τρέχει με την Γκερέκου...Θα κατέβει με τη ΝΔ;

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να αλλάξει στρατόπεδο και να κατέβει με τη ΝΔ στην Κέρκυρα.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ. Τις τελευταίες ώρες φουντώνουν οι φήμες ότι η υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να μην κατέβει υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ αλλά με τη ΝΔ, παρά το γεγονός ότι η ίδια εξέδωσε ανακοίνωση την Δευτέρα (5/12/2015) με την οποία ξεκαθάριζε ότι θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα (7/01/2015) από τοπικό site της Κέρκυρας γράφτηκε ότι επικοινώνησαν με την κυρία Γκερέκου και τους αποκάλυψε ότι ακόμα το σκέφτεται με ποιό κόμμα θα κατέβει. Συγκεκριμένα το CorfuPress.com επικοινώνησε με την κ. Γκερέκου η οποία δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την πληροφορία, αλλά ούτε και να τη διαψεύσει, αναφέροντας πως δεν υπάρχει ακόμα καμία οριστική απόφαση για τίποτα.

Την ίδια ώρα το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει την γραπτή δήλωση της κυρίας Γκερέκου εις την οποία αναφέρει ότι θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ.

Χαμός!!! Μονομαχία για την Γκερέκου... Πλάκα θα έχει να κατέβει τελικά με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση της Γκερέκου που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου:

«Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά.

Γι' αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα.

Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συνεργασία και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Ο χρόνος θα δικαιώσει αυτή την προσπάθεια.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με εκείνες όσων ασπάζονται την ανάγκη για έναν ισχυρό τρίτο πόλο, με αναβαθμισμένη θέση σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής. Που θα κάνει πράξη μια άλλη στρατηγική για τη χώρα, αξιοποιώντας προς όφελος των πολλών τις δυνατότητες και την ασφάλεια που εγγυάται η συμμετοχή μας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Αυτή την ελπίδα των συμπολιτών μου θέλω να εκφράσω.

Και με αυτό το όραμα θα συνεχίσω την πορεία μου στο πλευρό τους».