ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όλη η αλήθεια για το… περιβόητο κασκόλ από τον ίδιο τον Βαρουφάκη

Όλη η αλήθεια για το… περιβόητο κασκόλ από τον ίδιο τον Βαρουφάκη

Και ενώ όλα τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ασχολούνταν με το πότε θα φορέσει γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιάνης Βαρουφάκης, τον τελευταίο καιρό, έχει καταφέρει να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, αλλά και τα… σχόλια με τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Η τελευταία του μάλιστα δημόσια εμφάνιση στο χθεσινό (11/2) Eurogroup, με το κασκόλ μεγάλου οίκου μόδας, αποτέλεσε το επίκεντρο αρκετών συζητήσεων και στα κοινωνικά δίκτυα.

Μέχρι και ο… Λάκης Γαβαλάς παρενέβη, υποστηρίζοντας πως το αξεσουάρ ίσως και να ήταν αγορασμένο από το κατάστημά του, καθώς ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών φέρεται να προτιμούσε τη συγκεκριμένη φίρμα στις επισκέψεις του σε αυτό.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε και αρκετές επικρίσεις για το συγκεκριμένο κασκόλ λόγω του υψηλού κόστους του.

Κατά την προσφιλή του συνήθεια ωστόσο, ο ίδιος ο υπουργός έσπευσε να αποκαταστήσει την… τάξη, απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter, ο οποίος τον καλούσε να «δώσει εξηγήσεις για το κασκόλ των 500 ευρώ την ώρα που ο ελληνικός λαός υποφέρει από τη φτώχια».

tweet kaskol varoufaki

«Το κασκόλ ήταν δώρο από τη γυναίκα μου πριν δώδεκα χρόνια. Ικανοποιημένος τώρα;», απάντησε ο Βαρουφάκης.

apantisi varoufaki kaskol

Σχετικές ειδήσεις