ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σκουρλέτης για Κωνσταντοπούλου: Να μη συγχέει τις απόψεις της με τη θέση της προέδρου

Σκουρλέτης για Κωνσταντοπούλου: Να μη συγχέει τις απόψεις της με τη θέση της προέδρου

«Αδυνατώ να καταλάβω την προσέγγιση της κ. Κωνσταντοπούλου, θα ήθελα να ακούσω τα επιχειρήματά της σε βάθος» δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τα λεγόμενα της, κατά τη διάρκεια της πρώτης της, χθεσινής (4/3/2014), συνέντευξης τύπου από τη θέση της προεδρίας της Βουλής.

«Η κ. Κωνσταντοπούλου πέραν από Πρόεδρος είναι πολιτικό στέλεχος με τη δική της παρουσία και απόψεις της. Μπορεί να εκφράζει τους προβληματισμούς της αλλά αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με την ιδιότητά της ως προέδρου» συνέχισε ο κ. Σκουρλέτης.

Υπενθυμίζεται, ότι το «επίμαχο» θέμα αφορά στο θέμα εγκυρότητας ορισμένων διατάξεων νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, και είχαν λιγότερες από 151 ψήφους, ενώ απουσίαζαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς δεν τους δόθηκε ειδική άδεια για να παραστούν στην ψηφοφορία.

Τέλος, επεσήμανε ότι οι ατομικές συμβάσεις που έσπευσαν να βάλουν τους εργαζόμενους να υπογράψουν οι εργοδότες θα είναι άκυρες , προαναγγέλλοντας ριζικές αλλαγές στο εργασιακό πλαίσιο σύντομα.

Σχετικές ειδήσεις