ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εμετική ανάρτηση Τατσόπουλου: Αποκαλεί βουλευτή «βλίτο»!

Εμετική ανάρτηση Τατσόπουλου: Αποκαλεί βουλευτή «βλίτο»!

Με μια προκλητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις.

Αναφερόμενος στην τύχη του Γιάννη Στουρνάρα, υποστηρίζει ότι δεν θα «εκτελεστεί» από τους Γερμανούς όταν δεν θα τον έχουν πια ανάγκη και παράλληλα κάνει αναφορά «στο βλίτο της Κοζάνης», μη ονοματίζοντας, αλλά φωτογραφίζοντας την Ραχήλ Μακρή.

«H αλήθεια είναι πως ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας θα εκτελεστεί από τους Γερμανούς όταν δεν θα τον έχουν πια ανάγκη, όπως φαντασιώνεται το βλίτο της Κοζάνης, ούτε ο Αλέξης Τσίπρας θα εκτελεστεί στο Γουδί, όπως αφήνει να υπονοηθεί ο Λοβέρδος».

Στη συνέχεια, προεξοφλεί πως θα έχουμε τελικά συμφωνία, αλλά αυτή θα είναι η χειρότερη που έχει υπογράψει ποτέ ελληνική κυβέρνηση.

«Η αλήθεια είναι ότι, αργά το βράδυ της Δευτέρας, άντε βία ως την Πέμπτη, θα έχουμε μία από τις επαχθέστερες συμφωνίες που υπέγραψε ποτέ ελληνική κυβέρνηση, σερβιρισμένη σαν εθνικός μας θρίαμβος. Και ξέρετε γιατί; Όχι γιατί τους πείσαμε. Όχι γιατί μας φοβούνται. Γιατί μας πήρανε χαμπάρι. Γιατί καταλάβανε πως δεν μας ενδιαφέρει η ουσία. Μας ενδιαφέρουν τα φούμαρα. Και πρωτίστως; Μας ενδιαφέρει εκείνη η λύση που δεν θα προδίδει ότι εμείς κάναμε λάθος στις επιλογές μας. Πες μας ότι κάναμε το σωστό και πούλησέ μας κατόπιν στο σκλαβοπάζαρο. Ναι, εντέλει. Είμαστε ο ιδανικός λαός για να τον δουλεύει κανείς», γράφει.