ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τσακαλώτος: «Και Ζωής θέλοντος...» όλα θα γίνουν όπως πρέπει

Τσακαλώτος: «Και Ζωής θέλοντος...» όλα θα γίνουν όπως πρέπει

Η συμφωνία «κλείδωσε» μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και τώρα μένει τι; Μα φυσικά να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.Εξερχόμενος του Hilton όπου και έγιναν οι διαπραγματεύσεις ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το χρονοδιάγραμμα και τα επόμενα βήματα και πολύ απλά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «Δεν ξέρω εγώ αυτά τα διαδικαστικά. Εγώ ασχολούμαι με τη διαπραγμάτευση. Και Ζωής θέλοντος...» θα γίνουν όλα όπως προβλέπεται μπορούμε να συμπληρώσουμε εμείς.
Η προσήλωση της Προέδρου της Βουλής στο Καταστατικό εξάλλου είναι δεδομένη και πολλάκις αποδεδειγμένη. Ο κ. Τσακαλώτος πάντως τόνισε ότι «Τα βασικά ζητήματα που μας ταλαιπώρησαν, νομίζω ότι τα λύσαμε. Και για το Ταμείο και για τα κόκκινα δάνεια και για την Ενέργεια, γίνανε κάποιοι συμβιβασμοί σε όλα αυτά τα ζητήματα», ενώ όπως είπε για «μία-δύο λεπτομέρειες που θα συζητηθούν τώρα σε κάποιες ομάδες για να τις λύσουν», υπάρχει «άσπρος καπνός».

Σχετικές ειδήσεις