ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εκλογές 2015: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα των υπηρεσιακών υπουργών

Εκλογές 2015: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα των υπηρεσιακών υπουργών

Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα για υπηρεσιακούς υπουργούς - Το Newsbomb.gr σας παρουσιάζει τους επικρατέστερους για τα βασικά υπουργεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr στο υπουργείο Εσωτερικών αναμένεται να τοποθετηθεί ο κορυφαίος Συνταγματολόγος κ. Αντώνης Μανιτάκης ο οποίος να θυμίσουμε ότι στις 17 Μαΐου 2012 διορίστηκε υπηρεσιακός Yπουργός Eσωτερικών στην Κυβέρνηση Παναγιώτη Πικραμμένου. Στις 21 Ιουνίου, μετά από πρόταση του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στην Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά, ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Στο υπουργείο Οικονομικών θα αναλάβει ο μέχρι σήμερα κεντρικός διαπραγματευτής Γιώργος Χουλιαράκης.

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα αναλάβει ο πτέραρχος εν αποστρατεία κ. Ιωάννης Γιάγκος ο οποίος διατέλεσε Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας από τον Αύγουστο του 2009 ως τον Νοέμβριο του 2011.

Τέλος για το υπουργείο Εξωτερικών οι πληροφορίες επιμένουν ότι θα αναλάβει ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην υπουργός Πέτρος Μολυβιάτης.

Σχετικές ειδήσεις