ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εκλογές 2015: Τα ευτράπελα της κάλπης!

Εκλογές 2015: Τα ευτράπελα της κάλπης!

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση έχουμε και τα απρόοπτα... Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι κραυγαλέο

Οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και ένας... κλειδαράς, ήταν οι πρωταγωνιστές των «χαριτωμένων» απροόπτων της εκλογικής διαδικασίας, που πρόσφεραν γέλιο αλλά και τροφή για παραπολιτικά σχόλια.

Δεν έδωσαν στον Θεοδωράκη ψηφοδέλτιο του Ποταμιού

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναγκάστηκε να μπει δυο φορές στο παραβάν, προκειμένου να ψηφίσει

Στο 9ο Δημοτικό σχολείο Χαλέπας, όπου ψηφίζει ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, δεν του έδωσαν ψηφοδέλτια του κόμματός του.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού βγήκε την πρώτη φορά από το παραβάν και χαμογελώντας ενημέρωσε ότι δεν του έχουν δώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματός του το οποίο και μόλις πήρε στα χέρια του, ξαναμπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει

Βαγγέλη, in English please...

Ένα περιστατικό που μόνο ως χιούμορ μπορεί να εκληφθεί έλαβε χώρα μετά την προσέλευση του Μεϊμαράκη στο εκλογικό κέντρο Αμαρουσίου, όπου πήγε να ψηφίσει.

Αφού ψήφισε και έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις για τη νέα εποχή που αρχίζει από τη Δευτέρα, κάποιοι δημοσιογράφοι από ξένα δίκτυα πετάχτηκαν μέσα από το πλήθος και φώναξαν: English please, English please... ζητώντας από τον αρχηγό να κάνει και μια δήλωση στην Αγγλική...

Ευτυχώς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε ότι δεν άκουσε τίποτα και αποχώρησε...

Το λερωμένο... ψηφοδέλτιο της Φώφης

Τι ακριβώς συνέβη; Ένα λερωμένο ψηφοδέλτιο πήρε στα χέρια της η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και φυσικά το επέστρεψε. Η κ. Γεννηματά, για να μην θεωρηθεί άκυρο το ψηφοδέλτιό της, βγήκε και παρέλαβε ένα άλλο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Στο αστυνομικό τμήμα ο Απόστολος Γκλέτσος

Μετά από έντονο διάλογο που είχε ο Δήμαρχος Στυλίδας και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Λαμπρούτσος στο εκλογικό κέντρο. Οι δύο άνδρες κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου αλληλομηνύθηκαν.

Φώναξαν κλειδαρά για να ανοίξει την κάλπη!

Αυτό που έγινε σε εκλογικό τμήμα στη Νέα Σμύρνη δεν έχει προηγούμενο.
Ο δικαστικός αντιπρόσωπος παρέλαβε την κάλπη με λουκέτο (!) και έτσι κάλεσε κλειδαρά για να το βγάλει και να τοποθετήσει το δικό του.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε πού ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τα αποτελέσματα των Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015

Όλες οι ειδήσεις για τα Exit Polls Σεπτεμβρίου 2015