ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όταν ο Δημήτρης Καμμένος τραβούσε από το γιακά τη Χρυσοβελώνη...

Όταν ο Δημήτρης Καμμένος τραβούσε από το γιακά τη Χρυσοβελώνη...

Ένα... ατυχές, όπως το χαρακτήρισε, περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Καμμένο και την ίδια, θυμήθηκε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και το διηγήθηκε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, η βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «είχε συμβεί ένα ατυχές περιστατικό με τον Δημήτρη τον Καμμένο, αλλά μου ζήτησε συγγνώμη και έτσι δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο», με αφορμή ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ίδια, σχολιάζοντας αρνητικά μία τοποθέτηση του Καμμένου στο Twitter για το Άουσβοτς.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της ίδιας της κ. Χρυσοβελώνη όσο και άλλων που ήταν παρόντες στο περιστατικό ο Δημήτρης Καμμένος την είχε πιάσει από τον γιακά και άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση δύο αστυνομικών για να τον απομακρύνουν.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ φέρεται να είχε πει στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη να μην τολμήσει να ξαναβάλει το όνομά του σε ανακοίνωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να της είπε επίσης «σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε».

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η Χρυσοβελώνη έθεσε και θέμα παραμονής του Δ. Καμμένου στους ΑΝΕΛ, αν δεν καταφέρει να αποδείξει ότι κάποιοι χάκαραν τους λογαριασμούς του.

«Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ... Ο Πάνος Καμμένος τον κάλεσε να αποδείξει τα λεγόμενά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις