ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η όμορφη Ευριδίκη, ο Φρανσουά και η «χάρη» του Τσίπρα!

Η όμορφη Ευριδίκη, ο Φρανσουά και η «χάρη» του Τσίπρα!

Την αρχή την έκανε η Le Figaro με ένα «προβοκατόρικο» δημοσίευμα για την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα και την «σκιά» του, την ξανθά υπαστυνόμο Ευριδίκη (Ευη) Σουλιώτη. Γιατί εξοργίστηκε ο Ολάντ, ποιος ζήτησε «συγνώμη» και ποιος «απέσυρε» την όμορφη αστυνομικό από την φρουρά του Ολάντ;

Σε όλους είναι γνωστό –και κυρίως στους Γάλλους- πως ο πρόεδρος τους Φρανσουά Ολάντ που βρίσκεται στην Αθήνα, έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στο «ωραίο φύλο»! Ετσι, την Δευτέρα (19/10/2015) η Le Figaro άδραξε της ευκαιρίας αφού προηγουμένως είχε «μυριστεί» την ξανθιά υπαστυνόμο στο πλαϊ του, την Ευριδίκη Σουλιώτη.

Η εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα (Δείτε φωτογραφία της στην Gallery), μέλος της φρουράς του Φρανσουά Ολάντ –όπως τουλάχιστον προέκυπτε από το δημοσίευμα της Le Figaro- δεν βρέθηκε τυχαία στο στόχαστρο της εφημερίδας, όταν σημείωνε σε τίτλο της: «Ο Ολάντ με την “κατάλληλη” προστασία στην Αθήνα».

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο πρόεδρος Ολάντ ενοχλήθηκε από τις «σεξιστικές» αναφορές της Le Figaro. Οχι πως, αρχικά τουλάχιστον, ενοχλήθηκαν οι γάλλοι συντάκτες του κειμένου οι οποίοι διέθεταν και «έγκυρη ενημέρωση» ακόμη και για το πόσο καλά… γαλλικά μιλά η νεαρή αστυνομικός. Και όχι πως οι γάλλοι συνάδελφοι είχαν στόχο την ενημέρωση του κοινού όταν έγραφαν πως: «Βάσει αναφορών του ελληνικού Τύπου, η επιλογή της αστυνομικού αποτελεί μία “ευγενική χειρονομία” του Αλέξη Τσίπρα για να ευχαριστήσει τον κ.Ολάντ για την φιλία που έδειξε στην Ελλάδα».

Πάντως, η Le Figaro υποχρεώθηκε μετά την προεδρική «οργή» να ζητήσει «συγνώμη» από τον Πρόεδρο Ολάντ και φυσικά την ελληνίδα αστυνομικό. Να επισημάνουμε, πάντως, ότι με ανακοίνωσή της η Βουλή των Ελλήνων διαψεύδει πως η συγκεκριμένη αστυνομικός θα συμμετέχει στη φρουρά του Γάλλου προέδρου κατά τη διάρκεια παραμονής του στην Ελλάδα.

«Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία αναφέρονται στην αποκλειστική συνοδευτική ασφάλεια του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, από πρόσωπο της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Βουλής.

Σχετικές ειδήσεις