ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καυτή σοκολάτα για την Περιστέρα Μπαζιάνα

Καυτή σοκολάτα για την Περιστέρα Μπαζιάνα

Για την παράδοση του δεύτερου μαθήματος στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας μετέβη στην Κοζάνη η σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα η οποία μάταια προσπαθεί να αποτρέψει τα φώτα της δημοσιότητας από πάνω της…

Η Περιστέρα Μπαζιάνα έφτασε στην Κοζάνη με ελικοφόρο αεροσκάφος της γραμμής και πήγε κατευθείαν για παράδοση μετά από μία ολιγοήμερη απουσία λόγω ίωσης. Όσο και αν η ίδια επιθυμεί να κρατά χαμηλούς τόνους γύρω από την δραστηριότητά της, αυτό δεν καθίσταται εφικτό. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το Πανεπιστήμιο στεγάζεται πάνω από ένα… σούπερ μάρκετ! Για να μπει μέσα η σύζυγος του πρωθυπουργού, αναγκαστικά «εκτίθεται» σε… πολλά βλέμματα. Και είναι κάτι που δεν θέλει με τίποτα, περιγράφουν οι άνθρωποι που την ξέρουν.

Μάλιστα, ειδικά για την τελευταία της παρουσία στο Πανεπιστημίου, έγινε γνωστό ακόμη και το τι παρήγγειλε από το καφενείο! Το έγραψε ο «Βηματοδότης»: η Μπέτυ Μπαζιάνα ζήτησε από το καφενείο μία «καυτή σοκολάτα», διότι την ταλαιπωρούσε ο λαιμός της από την ίωση.

Κατά τα υπόλοιπα, το πρόγραμμα της είναι ασφυκτικό.

Όταν τελειώνει το μάθημα στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, φεύγει κατευθείαν για το Αεροδρόμιο Μακεδονία, ώστε να προλάβει την βραδινή πτήση και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Σχετικές ειδήσεις