ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εκλογές ΝΔ 2ος γύρος - Μεϊμαράκης: Με ορμητήριο τη Δάφνη για αναγέννηση

Εκλογές ΝΔ 2ος γύρος - Μεϊμαράκης: Με ορμητήριο τη Δάφνη για αναγέννηση

Στην οδό Αναγεννήσεως 27 στη Δάφνη, εδρεύει το... στρατηγείο του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Εκεί χτυπά η καρδιά της προεκλογικής εκστρατείας, εκεί γίνονται οι ζυμώσεις, εκεί λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Χαρακτηριστική ήταν η σημειολογική αναφορά που έχουν οι λέξεις «Αναγέννηση» και «Δάφνη» στην οποία στάθηκε καθηγητής και κορυφαίο στέλεχος της παράταξης, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ βουλευτών και κορυφαίων στελεχών του κόμματος, οι οποίοι έδειξαν να κατανοούν και να συμφωνούν με την ανάλυση του καθηγητή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε:

  • Δήμος Δάφνης-Δάφνη: Τόσο στην Αρχαία Ελλάδα όσο και στη Ρωμαϊκή εποχή στεφάνωναν τους νικητές με κλαδιά δάφνης. Αλλά και η ακριβής έννοια της λέξης ταυτίζεται με τη δόξα, τη νίκη, την υπεροχή.
  • Αναγέννηση: Με την αναγέννηση έχει ταυτιστεί η περίοδος με τη μεγαλύτερη ελευθερία και κύμα αλλαγών. Η ακριβής έννοια είναι μεταμόρφωση, καινοτομία και γέφυρα επιτυχίας.

Άρα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ξεκινώντας από την Αναγεννήσεως 27 στη Δάφνη θα στεφθεί με επιτυχία ο αγώνας και θα γίνει πρόεδρος, ενώ θα ξεκινήσει την αναγέννηση της παράταξης για να στεφθεί και πάλι η ΝΔ με τη νίκη των εκλογών.

Σχετικές ειδήσεις