ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άντζελα Σιδηροπούλου: Η εντυπωσιακή κόρη της Παπακώστα που έκλεψε τα βλέμματα στην ορκωμοσία (pics)

Άντζελα Σιδηροπούλου: Η εντυπωσιακή κόρη της Παπακώστα που έκλεψε τα βλέμματα στην ορκωμοσία (pics)

Μπορεί να έχει μητέρα πολιτικό, ωστόσο δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το χώρο.

Στα 28 της άλλωστε είναι επιτυχημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, έχοντας ακολουθήσει το δρόμο του θεάματος.

Ο λόγος για την Άντζελα Σιδηροπούλου, η οποία έκλεψε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία των μελών της νέας κυβέρνησης, δίπλα στη μητέρα της και νέα υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

sidiro papakwsta

Η εντυπωσιακή Άντζελα σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη, στο πλευρό του οποίου έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο, ενώ έχει εμφανιστεί και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ», στην ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή. Παράλληλα, έχει κάνει το πέρασμά της από την τηλεόραση ως guest στο πετυχημένο σίριαλ «Οι συμμαθητές».

Η πιο σημαντική πάντως στιγμή στην καριέρα της, για την οποία εισέπραξε και την αποδοχή του κοινού και των κριτικών ήταν η παρουσία της στην «Evita» που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

sidiropoulou3

Η Κατερίνα Παπακώστα είναι πολύ δεμένη με την κόρη της, ενώ η Άντζελα, σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει ότι η σχέση με την μητέρα της είναι περισσότερη φιλική παρά αυτή η κλασική της μητέρας-κόρης. Πολύ καλή σχέση έχει βέβαια και με τον πατέρα της, ο οποίος είναι αξιωματικός του ελληνικού Στρατού.

Ο φωτογραφικός φακός έχει άλλωστε συλλάβει μάνα και κόρη πολλές φορές σε κοινές τους εξόδους, κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις. Όπως πρόσφατα, όταν μαμά και κόρη απόλαυσαν την παράσταση «Το δένδρο» στο θέατρο Ελεύθερη Έκφραση.

Σημειώνεται ότι η πολιτικός, εκτός από την Άντζελα, έχει ακόμα έναν γιο, τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα. Η Κατερίνα Παπακώστα έχει αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος της, δηλώνοντας υπερήφανη για τα κατορθώματά του στο χώρο της Βιολογίας.

gios papakosta

Πέρυσι η Άντζελα Σιδηροπούλου, επιχείρησε και τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία. Η ταλαντούχα καλλιτέχνης παρουσίασε στο κοινό το πρώτο της single που έχει τίτλο «Καλοκαίρι έρχεται» και το οποίο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησε και ένα ακόμα single με τίτλο «Εύθραυστον».