ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κακός χαμός με Γιάνη Βαρουφάκη και Παντελή Καψή: Τσακώθηκαν στο Λυκαβηττό για τον… Μόγλη!

Κακός χαμός με Γιάνη Βαρουφάκη και Παντελή Καψή: Τσακώθηκαν στο Λυκαβηττό για τον… Μόγλη!

Θερμό… επεισόδιο ανάμεσα στον πρώην υπουργό Οικονομικών και το δημοσιογράφο Παντελή Καψή, σημειώθηκε στο Λυκαβηττό.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια πρωινού τζόκινγκ στο Λυκαβηττό, αντιλήφθηκε ένα σκύλο να τρέχει προς το μέρος του και να πέφτει πάνω του με δύναμη.

Στη συνέχεια εξεπλάγην, όταν διαπίστωσε ότι αφεντικό του σκύλου ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης!

Οι δύο άνδρες φέρονται να λογομάχησαν, αφού ο κ. Βαρουφάκης τού είπε να μην είναι εγωιστής, γιατί «το λόφο τον μοιραζόμαστε»!

Η φράση αυτή φαίνεται πως εξόργισε τον Παντελή Καψή, ο οποίος ανταπάντησε ότι αν δεν μπορεί να ελέγξει το σκύλο του, να τον έχει με λουρί.

Με τη σειρά του ο Γιάνης Βαρουφάκης αναρωτήθηκε «πως αλλιώς θα μάθει ο σκύλος».

H ανάρτηση του Παντελή Καψή στο Facebook

«Πρωινό λαχείο…

Τρέχω το πρωί στον Λυκαβηττό όταν ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι ένας σκύλος έρχεται τρέχοντας από πίσω κατά πάνω μου. Για λίγες στιγμές τρομάζω, δεν ξέρω αν είναι φιλικός ή αν θα το δει κυνηγός καθώς τρέχει από πίσω μου.

Πηγαίνω πιο σιγά και πέφτει με όλη την φόρα πάνω μου. Ευτυχώς κάπως στο πλάι και δεν χάνω την ισορροπία μου. Το αφεντικό του, περίπου 50 μέτρα πίσω, δεν έχει κάνει καμία ροσπάθεια να τον σταματήσει, γυρνάω και δείχνω την ενόχλησή μου με μια κίνηση απελπισίας απλώνοντας τα χέρια μου.

Ο σκύλος ωστόσο είναι φιλικός και μετανιώνω, πόσο μάλλον που βλέπω ότι ιδιοκτήτης είναι ο Βαρουφάκης και άλλο τα πολιτικά άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι όταν διασταυρωνόμαστε ξανά μισοχαμογελώντας λέω ότι απλώς με τρόμαξε για να πάρω την απίστευτη απάντηση ότι δεν πρέπει να είμαι εγωϊστής, τον λόφο τον μοιραζόμαστε!

Τα παίρνω, του λέω ότι αν δεν μπορεί να ελέγξει τον σκύλο του να τον έχει με λουρί και παίρνω την επίσης απίστευτη απάντηση ότι πώς αλλιώς θα μάθει; Το βρίσκει μάλιστα έξυπνο και προσθέτει ότι αυτό που λέω είναι αντιφατικό! Προφανώς εκτός από την αγένεια δεν έχει και ιδέα από σκύλους. Θα μου πείτε όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, ο σκύλος είναι πταίσμα…

ΥΓ. Τρέχω χρόνια σε μονοπάτια, είχα πολύ χειρότερες συναντήσεις με σκύλους, πρώτη φορά αντί για μια ένδειξη κατανόησης αν όχι συγγνώμης ζητάνε και τα ρέστα».

Και η απάντηση – «καρφί» του Γιάννη Βαρουφάκη

Λίγο αργότερα ωστόσο, τη δική του εκδοχή για το περιστατικό που διηγήθηκε ο Παντελής Καψής παρέθεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Γιάννης Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι ζήτησε «απολύτως συγγνώμη» από τον Παντελή Καψή, όταν ο σκύλος του τον ακούμπησε από πίσω την ώρα που ο δημοσιογράφος έτρεχε, με αποτέλεσμα να τον τρομάξει.

Συγκεκριμένα ο κ. Βαρουφάκης έγραψε:

«Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής "λεπτομέρειας" που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το "περιστατικό" που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας - κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξεί: "Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη". Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτοντας ότι "τον λόφο τον μοιραζόμαστε". Καλή σας μέρα».