Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Funky Gourmet: Καταγγελίες ότι το εστιατόριο «αγόρασε» τα δυο βραβεία Michelin

Funky Gourmet: Καταγγελίες ότι το εστιατόριο «αγόρασε» τα δυο βραβεία Michelin

Όταν πουλάς «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» είναι λογικό να μπεις και στο στόχαστρο της αρνητικής κριτικής. Και ειδικά όταν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρεις είναι πανάκριβα και αγγίζουν τα όρια των αστρονομικών ποσών. Τότε οφείλεις να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός στους πελάτες που φροντίζουν να συντηρούν με τον οβολό τους το εστιατόριό σου. Οι εποχές του άρπα κόλλα και του ερασιτεχνισμού έχουν περάσει ανεπιστρεπτί - Οι καταγγελίες που έφτασαν στο Newsbomb.gr αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει «αγοράσει» τα δυο βραβεία που υποτίθεται ότι του έχουν απονεμηθεί.

Ο λόγος για το γνωστό εστιατόριο Funky Gourmet που δραστηριοποιείται και στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο και αυτοδιαφημίζεται ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα με δυο αστέρια Michelin.

Καταγγελίες για πληρωμένα βραβεία

Oι καταγγελίες που φτάνουν στο Newsbomb.gr και είναι πολύ σοβαρές, αναφέρουν ότι τα δυο βραβεία Michelin που υποτίθεται ότι έχει λάβει και τα οποία διαφημίζει το εστιατόριο, είναι «πληρωμένα» και άρα fake.

Παράλληλα, οι αρνητικές κριτικές, τα παράπονα και οι καταγγελίες για το συγκεκριμένο «πολυτελές» εστιατόριο έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και μεταδίδονται πλέον από στόμα σε στόμα από τους πελάτες μέχρι και τα δημοσιογραφικά γραφεία.

Άθλιο σέρβις και πολύ κακή συμπεριφορά των εργαζομένων και της ιδιοκτησίας προς τους πελάτες.

Δείγμα αλαζονείας που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ιδιαιτέρως κακή ποιότητα φαγητού που δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση στο λεγόμενο value for money. Όταν πληρώνεις λογαριασμούς 500 και 600 ευρώ, απαιτείς την καλύτερη ποιότητα χωρίς κανένα απολύτως ψεγάδι.

Αλλιώς θα πήγαινες σε μια χασαποταβέρνα να φας στην λαδόκολλα και να πληρώσεις το 1/10 σε χρήματα. Που μια χαρά είναι οι χασαποταβέρνες εδώ που τα λέμε.

Στο φουλ οι αρνητικές κριτικές εδώ και χρόνια


Βεβαίως οι αρνητικές κριτικές για το συγκεκριμένο εστιατόριο δεν είναι κάτι νέο. Μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ αρκεί για αντιληφθείτε τι συμβαίνει.

Απλά τραγικό - ο μεγαλύτερος κριτής είναι ο πελάτης

Μέχρι και τρίχες έχουν βρει στα φαγητά, πελάτες που πληρώνουν έναν ολόκληρο μισθό για να γευματίσουν στο εν λόγω μαγαζί.

Τουλάχιστον τραγικό και απαράδεκτο.

Όπως μπορείτε να δείτε η κριτική είναι πολύ σκληρή ακόμα και για τις τουαλέτες του καταστήματος που προφανώς δεν ταιριάζουν σε χώρο που υποτίθεται ότι έχει βραβευθεί με δύο αστέρια Michelin!!!

Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι το Funky και το Gourmet φεύγoυν εύκολα από τον τίτλο και μπορεί τελικά να σου μείνει το funny, το αστείος δηλαδή!

Άλλωστε όπως λένε οι γευσιγνώστες και όχι οι κακές γλώσσες, τα αστέρια πληρώνονται εύκολα…

Τα αστέρια και τα… γαλόνια εν τέλει, στα δίνουν οι πελάτες και στα ξηλώνουν όταν καταλάβουν ότι τους δουλεύεις ψιλό γαζί.