BOMBER

Τον ξέρει τον Ρασπούτιν, αλλά δεν τον κατονομάζει

Τον ξέρει τον Ρασπούτιν, αλλά δεν τον κατονομάζει

Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Novartis έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν όλους - Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, στην εισαγωγική του κατάθεση, ενώπιον της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, είπε ότι ξέρει ποιος είναι ο Ρασπούτιν, ότι του έδινε εντολές ο Τσίπρας, αλλά δεν τον κατονομάζει!!! 

Προφανώς μας τον κρατάει για έκπληξη... Μιλάμε για την απόλυτη τρέλα δηλαδή.

Ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου μίλησε για αστοχίες, παραλείψεις, παρανομίες και πολυποίκιλα προβλήματα στην έρευνα από την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Αν και εκτίμησε ότι η κ. Τουλουπάκη ενεργούσε καθ’ υπόδειξη τρίτου προσώπου και αναφέρθηκε στον «Ρασπούτιν», δεν τον κατονόμασε.

«Δεν θα βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα. Πάνω από εμένα υπήρχε εποπτεύουσα, η τότε Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, η κυρία Δημητρίου. Ας την καλέσει η ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης να τους πει ποιος είναι ο Ρασπούτιν. Ας καλέσουν και τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου. Και θα έρθω εγώ να επιβεβαιώσω ποιος είναι ο Ρασπούτιν», δήλωσε ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής.

Ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου μπορεί να μην κατονόμασε σήμερα τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ως τον Ρασπούτιν, έβαλε όμως στο κάδρο τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καθώς. Είπε ειδικότερα ότι στον Αλέξη Τσίπρα είχε τεθεί το ζήτημα της αντικατάστασης της κ. Τουλουπάκη, αλλά δεν το έκανε διότι στην κυβέρνηση υπήρχαν δύο γραμμές. Η μια ήταν η γραμμή του Ρασπούτιν, που στήριζε την κ. Τουλουπάκη εκτιμώντας ότι με ένα πολιτικό σκάνδαλο ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανέβαζε τα εκλογικά του ποσοστά, τουλάχιστον 3%, και η άλλη γραμμή ήταν η γραμμή των κ.κ. Τζανακόπουλου και Καλογήρου που προειδοποιούσαν για καταστροφή.

Άντε βγάλε συμπέρασμα ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα.