BOMBER

Το...τερμάτισε ο Μπαλάφας: Τα...τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι

Το...τερμάτισε ο Μπαλάφας: Τα...τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι

Για «διαγωνισμό γελοιότητας» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας για το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» και… την Πάολα.

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και κλήθηκε να σχολιάσει το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη. «Το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’" δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο ε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση ”βαράτε”» είπε ο κ. Μπαλάφας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το σύνθημα που χρησιμοποίησε η Νίνα Κασιμάτη, σχολίασε πως οι νέοι λένε αντίστοιχα συνθήματα για πλάκα και ανέφερε μάλιστα το «Τα τέτοια της Πάολα δεν είναι σιλικόνη, μπάτσοι γουρούνια, δολοφόνοι», «λυγίζοντας» τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση κύκλων της Νέας Δημοκρατίας. «Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη» σχολίαζαν οι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κασιμάτη: Συγγνώμη για το «Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι»

Συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ στον Άρειο Πάγο κατά της Νίνας Κασιμάτη