BOMBER

Σε πολιτική ομηρία οι Δήμαρχοι των νησιών

Σε πολιτική ομηρία οι Δήμαρχοι των νησιών
INTIME NEWS

Οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες των νησιών είναι εγκλωβισμένοι σε μια ιδιότυπη πολιτική ομηρία για την οποία ευθύνεται το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Προεκλογικά η γαλάζια παράταξη έδινε διαβεβαιώσεις στους κατοίκους των νησιών και στους Νεοδημοκράτες υποψηφίους ότι το μεταναστευτικό θα λυθεί σε χρόνο ρεκόρ και ότι θα τους διώξουν όλους από τα νησιά.

Αυτό το αφήγημα, το «πούλησαν» οι γαλάζιοι υποψήφιοι στις τοπικές κοινωνίες και εξελέγησαν άνετα δήμαρχοι, περιφερειάρχες κ.ο.κ.

Έλα όμως που το πρόβλημα ήταν και είναι πολύ μεγαλύτερο και πολύ πιο σύνθετο από όσα είχε υπολογίσει η ΝΔ. Και τώρα τι να πουν οι τοπικοί άρχοντες στον κόσμο; «Ξέρετε, πέσαμε θύματα αυταπάτης;». Δεν τους πιστεύει κανείς. Έβαλαν ψηλά τον πήχη και είναι αναγκασμένοι να τον περάσουν από κάτω. Για να μην ξεχνάμε κιόλας πως εγκλωβισμένοι όπως είναι, εδώ και μήνες αρνούνται να παραδεχθούν στις τοπικές κοινωνίες τους πως είχαν πλήρη γνώση για το ότι θα δημιουργηθούν κλειστά κέντρα. Απλώς χρονοτριβούσαν γιατί ο ένας ήθελε να χτιστεί στον δήμο του άλλου…

Όπως ακριβώς έγινε με τις αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ που προεκλογικά έλεγε ότι θα σκίσει με ένα νόμο τα μνημόνια και όχι μόνο δεν τα έσκισε, αλλά έφερε κι άλλο. Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες είναι πλέον αναγκασμένοι να υποστηρίζουν την οργή των μονίμων κατοίκων, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα πέσει στα κεφάλια τους… Αυτή είναι όλη η αλήθεια στο προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Ξεκίνησε να εκπέμπει - Πώς θα το βρείτε στην τηλεόρασή σας (pics)

Σχετικές ειδήσεις