BOMBER

Κορονοϊός: Ο βλάξ εκτός από ανίκητος είναι και επίμονος...

Κορονοϊός: Ο βλάξ εκτός από ανίκητος είναι και επίμονος...

Κορονοϊός: Εμένα δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση ότι ο κ. Κρίτωνας Αρσένης επιμένει στο σενάριο συνωμοσιολογίας ότι δήθεν πεθαίνουν άνθρωποι από κορονοϊό και η κυβέρνηση το κρύβει. Ο βλαξ, εκτός από ανίκητος είναι επίμονος.

Η ψεύτικη ιστορία του συνεχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πολλές χιλιάδες άνθρωποι που την διάβασαν, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως διάβασαν και την αλήθεια του αδελφού της άτυχης δημοσιογράφου. Ούτε κατάλαβαν φυσικά σε ποιόν αναφερόταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος φωτογράφισε τον Κρίτωνα Αρσένη, χωρίς πάντως να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Ο υφυπουργός τόνισε την ανάγκη για σοβαρότητα και να μη γίνονται μικροπολιτικά παιχνίδια, μιλώντας για βωμό των κλικ και των likes σε περιπτώσεις που διαψεύδονται ακόμη και από τους συγγενείς. «Θέλω κατηγορηματικά να τονίσω ότι η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα να κρύψει και δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών, από τη πρώτη στιγμή της κρίσης, να ξέρουν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια», υπογράμμισε.

Παρά το κράξιμο που "έφαγε" από σχεδόν τους πάντες για την ανόητη ανάρτησή του για τον θάνατο της δημοσιογράφου, με αναφορές ότι η δημοσιογράφος της πρώην Ελευθεροτυπίας έφυγε από κορονοϊό και το κρύβουν, ο βουλευτής του Γιάνη Βαρουφάκη επανέρχεται. Και επιμένει για την βασιμότητα των ερωτημάτων που θέτει, αφαιρώντας όμως τα υπονοούμενα περί κορονοϊού.

Ισχυρίζεται δε ότι έθεσε τα ερωτήματα βασιζόμενος σε αναφορές συγγενικού προσώπου της δημοσιογράφου, αν και την όλη ιστορία διέψευσε οργισμένος ο αδελφός της θανούσης, τα δε πραγματικά περιστατικά διέψευσε και ο ΕΔΟΕΑΠ .