BOMBER

Εντυπωσίασε την ΠτΔ και τον πρωθυπουργό ο μικρός σολίστ Στέλιος Κερασίδης

Εντυπωσίασε την ΠτΔ και τον πρωθυπουργό ο μικρός σολίστ Στέλιος Κερασίδης

Σε μια λαμπρή εκδήλωση για την ανάληψη της προεδρίας του συμβουλίου της Ευρώπης από την Ελλάδα που διεξήχθη εχθές το βράδι σε ένα μαγικό σκηνικό στις στήλες Ολύμπιου Διος ,την παράσταση έκλεψε- για μια ακόμη φορά- ο ταλαντούχος πιανίστας και συνθέτης Στέλιος Κερασίδης.

Παίζοντας με άνεση μεγάλου σολίστ εντυπωσίασε τους υψηλούς προσκεκλημένους της εκδήλωσης μεταξύ άλλων και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου καθώς και τον πρωθυπουργό Κυριακο Μητσοτακη, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να τον συγχαρούν στο τέλος της βραδιάς.

Μάλιστα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από την σύνθεση του Στέλιου «isolation waltz» που δημιουργήθηκε κατά τη περίοδο της πανδημίας κάνοντας το γύρο του κόσμου και χαρίζοντας στον έλληνα μουσικό διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως.

Από τη μεριά του ο πρωθυπουργός κάλεσε το Στέλιο να έρθει άμεσα να του παίξει πιάνο στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ σε μια πολύ αυθόρμητη και ξεχωριστή στιγμή ο λιλιπούτειος σολίστ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τον ακολουθήσει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, κάτι που ο κ Μητσοτάκης έκανε ευθύς αμέσως χαρίζοντας του παράλληλα και μια μεγάλη αγκαλιά!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.