BOMBER

Λέτε να κόψουν κι άλλο τις συντάξεις;

Λέτε να κόψουν κι άλλο τις συντάξεις;

Εμένα πάντως δηλώσεις του τύπου: «θα σταματήσουμε να παίρνουμε τα χρήματα από τους νέους και να τα δίνουμε στους ηλικιωμένους», με φοβίζουν

Ένας εκ των συμβούλων του Μητσοτάκη, ο κ. Πατέλης, σύμβουλος επί των Οικονομικών, είπε κάτι στο «Βήμα της Κυριακής» το οποίο πέρασε στα... μουγκά. Ο κ. Πατέλης λοιπόν είπε για την πρόταση που πρέπει υποβάλει η Ελλάδα στην Κομισιόν για το Ταμείο Ανάκαμψης για να πάρει τα λεφτά. Αυτά τα 32 δισ. που άλλοι λένε ότι είναι 32 κι άλλοι 70 δισ.

Είπε λοιπόν τις γενικότητες ότι «πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό σχέδιο δράσεων και μεταρρυθμίσεων», κάτι ψέλλισε για πράσινη ανάπτυξη και μετά πήγε στο ζουμί: «Σταματάμε να παίρνουμε τα λεφτά των νέων και να τα δίνουμε στους ηλικιωμένους».

Ααααα μάλιστα. Τώρα καταλάβαμε. Θα δεσμευτούν στην Κομισιόν για μείωση συντάξεων αλλιώς δεν παίρνουμε δεκάρα τσακιστή. Επειδή στην πολιτική ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, το παιχνίδι θα το παίξουν όπως το έπαιξαν ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς ΚΑΙ ο Τσίπρας.

Μειώσεις στις συντάξεις για να πάρουμε λεφτά και πάμε φουλ σε ιδιωτική ασφάλιση. Αυτά για να συνεννοούμαστε.

Εκεί πάμε και σας το λέω για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου.

Επειδή δεν έχουμε τελειώσει το LSE δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι αδαής. Όταν ερχόμαστε οι σύμβουλοι του Μητσοτάκη πήγαιναν…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr