BOMBER

Μέχρι πότε θα «πηγαίνει κάτι στραβά» με το site του ΕΟΔΥ;

Μέχρι πότε θα «πηγαίνει κάτι στραβά» με το site του ΕΟΔΥ;

ΕΟΔΥ: Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος - Δεν μας έφταναν όλα τα προβλήματα με την πανδημία, έχουμε και τα προβλήματα λειτουργίας που εμφανίζει σε καθημερινό επίπεδο το https://eody.gov.gr/

Τα προβλήματα λειτουργίας του site που υποτίθεται ότι ενημερώνει τον ελληνικό λαό είναι καθημερινά. Συνεχώς και αδιαλείπτως δηλαδή, o ιστότοπος του ΕΟΔΥ πέφτει για κάποιες ώρες την ημέρα και τούτο δεν είναι καθόλου ανεκτό σε μια χώρα που οι υπεύθυνοι της πολιτείας ευαγγελίζονται συνεχώς πόσο άψογα λειτουργούν όλα σε επίπεδο υψηλής τεχνολογίας και ανάπτυξης.

Δεν ξέρουμε βεβαίως αν η πτώση του site eody.gov.gr οφείλεται στο ότι δεν μπορεί να αναταποκριθεί ο server σε μεγάλα ποσοστά επισκεψιμότητας, όμως αυτό δεν μας ενδιαφέρει διόλου.

Και δεν ενδιαφέρει κανέναν πολίτη το γιατί δεν λειτουργεί σωστά. Να κοιτάξουν να το φτιάξουν άμεσα.

Οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ γνωρίζουν ότι ο ιστότοπος απευθύνεται σε τουλάχiστον 10 εκατομμύρια χρήστες και συνεπώς θα έπρεπε να είχαν φροντίσει να λειτουργεί άψογα σε εικοσιτετράωρη βάση. Για να μπορεί ο κόσμος να ανατρέχει στα data και στα στοιχεία των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων και των κόκκινων περιοχών.

Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει το site του ΕΟΔΥ αρκετές ώρες σε καθημερινή βάση

Κάτι πρέπει να κάνουν εκεί στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Αν δεν μπορούν μόνοι τους να υποστηρίξουν αυτό το εγχείρημα, ας απευθυνθούν στον Πιερρακάκη να τους το φτιάξει...

Αυτή η εικόνα όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δημιουργεί αρνητικό αντίκτυπο και αυτό είναι πασιφανές.

Μέχρι πότε δηλαδή θα «πηγαίνει κάτι στραβά»;

Ας ισιώσει επιτέλους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγρια δολοφονία: Πατέρας σκότωσε με 20 σφαίρες την κόρη του