BOMBER

«Πόλεμος» ΚΙΝ.ΑΛ. με Πρετεντέρη

«Πόλεμος» ΚΙΝ.ΑΛ. με Πρετεντέρη

Για άλλη μια φορά η Χαριλάου Τρικούπη είναι έξαλλη με τα σχόλια του δημοσιογράφου.

Στο ΠΑΣΟΚ το εκσυγχρονιστικό τον είχαν σύμβουλο και τον άφηναν να πηγαινοέρχεται στον πρωινό καφέ. Στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου δεν τον ήθελαν γιατί είχε υποστηρίξει τον Βενιζέλο. Στο ΚΙΝ.ΑΛ. της Φώφης δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος στο παρελθόν είχε ειρωνευτεί την Φώφη θυμίζω για το κομμωτήριο με ένα κακόγουστο σχόλιο που άγγιζε τα όρια του σεξισμού. Θυμίζω επίσης ότι η κυρία Γεννηματά τον είχε αποκαλέσει παπαγάλο με ονοματεπώνυμο και είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Ντερμπεντέρης εκτελεί συμβόλαιο σε βάρος της.

Ο πρώην σύμβουλος του Κώστα Σημίτη για άλλη μια φορά έχει γίνει «κόκκινο πανί» αφού όποτε βρει την ευκαιρία στολίζει το ΚΙΝ.ΑΛ με ειρωνείες. Τελευταία, με την υπόθεση Κουφοντίνα ο δημοσιογράφος έγραφε για το Κίνημα: «μπερδεύτηκε σε μια ακατάληπτη ιστορία αποστάσεων και ακατανόητων διατυπώσεων ώστε τελικά μπουρδουκλώθηκε μόνο του. Ούτε καταλάβαινες τι ήθελαν να πουν».

Σα να μην έφτανε αυτό, έδωσε κι άλλο χτύπημα παρά κάτω: «Πάλι καλά που τους έσωσαν ο Λοβέρδος και ο νεαρός Χριστοδουλάκης».

Έξαλλοι έγιναν στην Χαριλάου Τρικούπη κι όπως μου έλεγαν: «δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί καίγεται τόσο πολύ ο Ντερμπεντέρης για το κόμμα;».