BOMBER

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ζήτημα Δημοκρατίας η σύλληψη των δραστών

Δολοφονία Γλυκά Νερά
INTIME

Η σοκαριστική δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά έχει συνταράξει το Πανελλήνιο καθώς ο κόσμος έχει - δικαίως - ταυτιστεί με το δράμα αυτής της οικογένειας

Η ελληνική αστυνομία και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχουν πέσει πάνω στην υπόθεση με όλες τους τις δυνάμεις για να βρουν τα κτήνη που προκάλεσαν το μακελειό.

Δεν είναι μόνο ζήτημα τιμής για την αστυνομία. Είναι πρωτίστως ζήτημα Δημοκρατίας.

Ήδη έχει αυξηθεί σε επικίνδυνα σημεία το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών κι αν αυτό δεν αποκατασταθεί σύντομα υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθούμε σε επικίνδυνες ατραπούς.

Το ενδεχόμενο της αυτοδικίας από τους πολίτες που αισθάνονται απροστάτευτοι θα είναι μια πολύ κακή εξέλιξη που θα λειτουργήσει εντελώς αρνητικά σε μια ήδη ζορισμένη κοινωνία.

Η σκέψη των πολιτών να πάρουν τα όπλα για να προστατέψουν τις οικογένειές τους και τα σπίτια τους επειδή το ποινικό έγκλημα έχει γίνει ιδιαζόντως ειδεχθές, είναι κάτι που θα έπρεπε να απασχολεί ακόμα περισσότερο την πολιτική ηγεσία.

Η Πολιτεία οφείλει με κάθε τρόπο να αποκαταστήσει την τάξη και τη Δημοκρατία προτού είναι αργά, πριν οδηγηθούμε στο νόμο της ζούγκλας.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν από κανέναν.

Οι πολίτες έχουν δίκιο. Το αίσθημα της επιβίωσης και της προστασίας της οικογένειας είναι αρχέγονο και είναι πάνω από κάθε νόμο.

Η βία και η εγκληματικότητα απειλούν την Δημοκρατία μας και την κοινωνική συνοχή.

Γι' αυτό τα κτήνη πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά με την εσχάτη των ποινών. Τέλεια και παύλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Στοίχημα» για την ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη των δραστών – Συγκροτήθηκε ομάδα 20 αστυνομικών