BOMBER

Οι ευαισθητούληδες λύσσαξαν με την φωτογραφία της Σακελλαροπούλου στον Έβρο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου
ΙΝΤΙΜΕ

Δεν τους άρεσε, λέει, η εικόνα της Προέδρου της Δημοκρατίας μπροστά απο ένα φράχτη. Βγήκαν από τα ρούχα τους οι ευαισθητούληδες κι έπιασαν τα μολύβια να αρθρογραφήσουν για τη γνωστή καραμέλα των κατατρεγμένων προσφύγων κλπ κλπ...

Όλα ξεκίνησαν όταν στο πλαίσιο της επίσκεψής της στον Έβρο, το Σάββατο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, φωτογραφήθηκε μπροστά από το αποτρεπτικό τείχος στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Αυτό δεν το άντεξαν τα παλληκάρια. Οι επαγγελματίες απάτριδες.

Οι διάφορες «πολυπολιτισμικές» συλλογικότητες γράφουν ότι είναι αποκρουστική η εικόνα αυτή της κυρίας Σακελλαροπούλου μπροστά από τον φράχτη του μίσους και αραδιάζουν τις γνωστές μπούρδες περί παράνομων επαναπροωθήσεων και καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Αιγαίο.

Μιλάμε για απίστευτη ανθελληνική παράνοια.

Είναι οι ίδιοι που μας έλεγαν οτι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, ότι δεν υπάρχουν σύνορα ούτε στον Έβρο, ούτε πουθενά στον κόσμο και ότι στην επιχειρούμενη εισβολή στον Έβρο δεν συμμετείχαν πράκτορες του Ερντογάν, αλλά κατατρεγμένοι πρόσφυγες...

Είναι οι ίδιοι που διακινούσαν άθλιες και ανυπόστατες πληροφορίες σε ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης ότι Έλληνες αστυνομικοί σκότωναν μετανάστες στον Έβρο και επέμεναν ότι η Ελλάδα πρέπει να καταδικαστεί για παράνομες επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο.

Ότι έλεγε δηλαδή κι ο Ερντογάν!!!

Καταλαβαίνω. Είναι κι αυτό μια δουλειά. Να διακινείς fake πληροφορίες κατά της Πατρίδας σου...
Ο «πεμπτοφαλαγγίτης» είναι επάγγελμα στις μέρες μας και προφανώς έχει και μεροκάματο, βρώμικο.

Άλλωστε η λέξη ρουφιάνος δανεική είναι από το λατινικο roffia που σημαίνει βρωμιά.

Με τις υγείες σας λοιπόν όλοι οι ρουφιάνοι, πιείτε και λίγο ξυδάκι να χωνέψετε ότι η Ελλάδα έχει σύνορα...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.