BOMBER

Τέλος οι εκλογές στην ΕΟΚ: Ένας Αυγενάκης καταλύει τη Δημοκρατία και είναι απλά... Παρασκευή

Τέλος οι εκλογές στην ΕΟΚ: Ένας Αυγενάκης καταλύει τη Δημοκρατία και είναι απλά... Παρασκευή

Και κάπως έτσι ένας Αυγενάκης καταλύει την Δημοκρατία… Μετά από σφοδρές πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης θα μείνει στην Ιστορία ως ο άνθρωπος που ακύρωσε – άνευ λόγου και αιτίας – αρχαιρεσίες σε μια νόμιμη ομοσπονδία.

Ο κ. Αυγενάκης με δόλιους τρόπους εξασφάλισε εντολή του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται κάθε δημόσια συνάθροιση για την Κυριακή 30 Μαΐου του 2021 και από ώρες 06:00 το πρωί με 24:00 το βράδυ.

Η απόφαση της Αστυνομίας αναφέρει συγκεκριμένα ότι απαγορεύεται οιαδήποτε συνάθροιση γύρω από τις οδούς Λ. Αλεξάνδρας, Π. Κυριακού, Αναστασίου Τσόχα και Κόνιαρη. Επικαλείται μάλιστα κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα μια συγκέντρωση της Θύρας 13 έξω από το γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης. Συγκέντρωση που έτσι κι αλλιώς έχει ακυρωθεί από τους διοργανωτές!!!

Δείτε το έγγραφο που εξασφάλισε ο κ. Αυγενάκης μετά από σφοδρές πιέσεις προς την Αστυνομία

Το βασικό επιχείρημα για την κατάπτυστη απόφαση είναι όπως αναφέρει το κείμενο πληροφορίες από αναρτήσεις του διαδικτύου, καθώς όπως λέει υπάρχει κλίμα έντασης μεταξύ των υποψηφίων.


Μιλάμε για αστεία και ανυπόστατα επιχειρήματα τα οποία εκθέτουν συνολικά την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και την χώρα μας ως κράτος δικαίου.

Δυστυχώς οι ενέργειες του κ. Αυγενάκη επιβεβαιώνουν όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού ζηλεύει την δόξα παλαιοτέρων εποχών που μας γυρίζουν πίσω στην «επταετία του γύψου».

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα του κ. Αυγενάκη -με απαράδεκτη παρέμβαση στη Δικαιοσύνη- να ελέγξει τις εκλογικές διαδικασίες στην ΕΟΚ, «επιστρατεύτηκε τελικώς ο διευθυντής της Αστυνομίας Αθηνών, αφού κανένας άλλος υπουργός δεν θέλησε να συμμετάσχει στα περίεργα παιχνίδια του υφυπουργού Αθλητισμού.

Με την κατάπτυστη και αντιδημοκρατική ενέργεια δημιουργείται νομικό προηγούμενο, αφού ο κάθε Αυγενάκης θα μπορεί να σταματήσει όποια εκλογική διαδικασία δεν τον συμφέρει. Με τον ίδιο τρόπο θα ακυρώνονται αρχαιρεσίες σε συνδικαλιστικούς φορείς, σε σωματεία, ομοσπονδίες και φορείς, μέχρι οι υπουργοί να επιτύχουν το επιθυμητό γι΄αυτούς αποτέλεσμα.

Πρακτικές που ταιριάζουν μόνο σε νοσταλγούς της Χούντας των Συνταγματαρχών.
Δυστυχώς, εξίσου απογοητευτική είναι η σιγή ιχθύος συνολικά από την κυβέρνηση που παρακολουθεί αμέτοχη την προσωπική ατζέντα Αυγενάκη.

Αυτό που μένει είναι ο κ. Αυγενάκης να ζητήσει ηλεκτρονική ψηφοφορία και στις βουλευτικές εκλογές και να πάρει σχετική απόφαση από τον αρχηγό της Αστυνομίας.

Ντροπή!

ΥΓ: Δυστυχώς παρά τις φιλότιμες προσπάθεις των αρχηγών της ΝΔ μεταπολιτευτικά, τα «σταγονίδια» στην ιστορική παράταξη υπάρχουν και όχι μόνο υπάρχουν, αλλά κάνουν και κουμάντο στο δημόσιο βίο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.