BOMBER

Γιώργος Κύρτσος: Σα να λέμε Γιώργος... Κροπότκιν

Γιώργος Κύρτσος: Σα να λέμε Γιώργος... Κροπότκιν

Η Ελλάδα έχει πολλούς αντεξουσιαστές τελικά - Είδα την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για το κομμάτι του Μιθριδάτη και πείστηκα ότι ακόμα και στα γεράματα μπορεί κάποιος να γίνει αντεξουσιαστής και αντάρτης

Ο Γιώργος Κύρτσος πιστός στα νεανικά του χρόνια που ήταν ενεργό μέλος της ΚΝΕ, επανήλθε επιτέλους στο σωστό δρόμο. Αφού πέρασε από διάφορα συγκροτήματα ως σύμβουλος κορυφαίων επιχειρηματιών, αφού έκανε μια βόλτα από ακροδεξιά σχήματα ως υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ ο σημερινός ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος έχει αναδειχθεί στους πιο σκληρούς επικριτές την κυβέρνησης και σχολίασε το πολιτικό τραγούδι του Μιθριδάτη, αλλά και την μεγάλη του απήχηση στο κοινό.

Μάλιστα ο ίδιος επισήμανε, ότι το τραγούδι του Μιθρθδάτη έχει 1 εκατομμύριο views κάτι που φανερώνει (όχι απλά αντικυβερνητική) κριτική, αλλά εκφράζει την «ισοπεδωτική αντισυστημική» κριτική.

Βέβαια τα 1 εκατομμύρια views είναι εξαιρετικά ψηφαλάκια κι αυτό δεν του διαφεύγει του George.

«Είναι υψηλής αισθητικής, καλλιτεχνικής αξίας. Προειδοποιεί για διαζύγιο τμήματος του λαού και εξουσίας-κομμάτων» καταλήγει καυστικά ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Καλεί επίσης την κυβέρνηση να «πάρει στα σοβαρά τα κοινωνικά απωθημένα που εκφράζει», ενώ εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενισχύεται από το συγκεκριμένο τραγούδι.

Μπράβο Γιώργο. Κι εγώ νόμιζα ότι μόνο ο ΓΑΠ είναι αντεξουσιαστής. Όμως όχι, είναι και ο Γιώργος Κύρτσος. Αντεξουσιαστής – επαναστάτης με μηνιαίο μπάτζετ 24.943€ για να καλύπτει όλα τα έξοδα που αφορούν στην πρόσληψη προσωπικών βοηθών, περιλαμβανομένων μισθών και επιδομάτων.

Ρε καλά κάνει. Κι εγώ με 24.000 ευρώπουλα το μήνα γράφομαι και στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Κροπότκιν και ξερό ψωμί… Μαζί σου Γιώργο. Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος να’ ούμε.

Να δω το Γιώργο στα Εξάρχεια με φουλάρι της Παλαιστίνης και μαλλί μοϊκάνα και τι στον κόσμο ρε φίλε…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Οι 7 χώρες μαζί με την Ελλάδα που το εκδίδουν